• Esittelyssä suosituimmat piharakennuksemme

  Vierasmaja.fi piharakennusvalikoima on erittäin kattava ja sieltä löytyy niin pieni-, keski- kuin isokokoiset aitat sekä vierasmajat varastolla tai terassilla, pihavarastot, kesämökit, autotallit ja -katokset sekä pihasaunat. Monet suosituimmista malleistamme on saatavana myös nopealla toimituksella 2-5 viikossa. Seuraavaksi esittelemme jokaisesta kategoriasta yhden tärpin.

  Vierasmaja Barbados

  Barbados on 21 m2 ja 6 x 4 m kokoinen vierasmaja 44 mm paksuisella seinähirrellä. Barbados mökin saa nopealla toimituksella nopeasti varastostamme. Tämä piharakennus on erityisen valoisa sen korkeiden ikkunoiden ja isoin lasiosuuksin varustettujen tuplaovien ansiosta.

  Katso tästä asiakkaamme lähettämiä kuvia hänen Barbados vierasmajastaan.

  Vierasmaja Barbados 21m² / 6 x 4 m / 44mm

  Kaksoisvarasto C

  Kaksoisvarasto C on 15m2 ja 5 x 3m kokoinen pihavarasto, joka on jaettu väliseinällä kahteen erilliseen varastotilaan. Pienempään 4,76 m2 tilaan on oma erillinen ovi ja isompaan 9,42 m2 tilaan on leveämpi tuplaoviaukko, josta voit ajaa vaikka päältä ajettavan ruohonleikkurin suoraan sisään. Tämän monikäyttöiseen pihavarastoon mahtuu paljon tavaraa ja ikkunattoman designin ansiosta jokaiselle seinälle on mahdollista ripustaa säilytysratkaisuja ja hyllyjä.

  Kaksoisvarasto C 15m² / 44mm / 5 x 3 m

  Mitä jos hankkisit pihavaraston jo hyvissä ajoin ennen kevätsiivousta?

  Kahden makuuhuoneen Dallas mökki nukkumaparvella

  Dallas kesämökki on upea kokonaisuus, jonka 42 m2 ja 7 x 7 m kokoisessa sisätilassa on kaksi erillistä makuuhuonetta, kylpyhuone sekä tilava 15 m2 kokoinen nukkumaparvi. Seinähirren paksuus on 70 mm ja kulmissa on lisäksi teräksiset myrskysuojat, joka tekevät mökistä vankkarakenteisen.

  Muistathan, että tarjoamme lisävarusteluna katon ja lattian eristepakettia, jota kannattaa harkita, jos mökkeilystä haluaa tehdä miellyttävämpää myös viileillä säillä.

  Kahden makuuhuoneen Dallas mökki nukkumaparvella

  Jos mietit, että miksi sinun kannattaisi hankkia kesämökki, niin tässä on 10 hyvää syytä.

  Autokatos Henley XL

  Henley XL autokatos on 5 x 6 m kokoinen ja sen sisäkorkeus on 220 cm. Katoksen alle mahtuu hyvin kaksi autoa, mutta voit käyttää sitä myös puutarhan huvimajana. Henley XL on valmistettu laadukkaasta liimapuupalkista, joka tekee katoksen rakenteista erinomaisen kantavan ja vahvan.

  Autokatos Henley XL

  Etkö osaa päättää autotallin ja katoksen välillä? Lue täältä vinkit ja löydä itsellesi sopivin ratkaisu.

  Pihasauna Karina

  Kaarina ei ole vain pelkkä pihasauna, vaan 26,5 m2 ja 5,9 x 5 m kokoisessa saunamökissä on löylyhuoneen lisäksi pikkueteinen, joka sopii pukuhuoneeksi, pieni erillinen huone, josta voi tehdä kätevästi suihkutilan ja lisäksi omalla erillisellä sisäänkäynnillä olevan 3 x 3,5 m kokoinen huone, josta teet vaikka takkahuoneen, vierasmajan tai baarikeittiön, jossa voi rentoutua ja jatkaa illanviettoa saunan jälkeen. Pääset löylyistä myös katetulle terassille vilvoittelemaan.

  Pihasauna Karina

  Tiesithän jo nämä saunan terveyshyödyt?

  scroll to top