Kirjoitettu

Autotalli pakettina parissa päivässä

Autotalli pakettina

Autotallin voi nykyään hankkia vaikka pakettina. Usein sellainen voidaan sisällyttää talopakettiin, mutta jos talli jäi alunperin rakentamatta tai vanha jo kaipaa uusimista, löytyy menopelille monenlaisia koteja. Autotallipaketti voi sisältää kaikkea rakennusmateriaaleista aina autotallin valmiiksi kasaamiseen asti ja kannattaakin tutkia paketteja löytääkseen juuri itselle sopivan vaihtoehdon.

Yleisesti tuntuu olevan vallalla se käsitys, että autotallit ovat kalliita. Halvimmalla toki saa pressutallin, mutta hintaa vertaillessa useimmiten puhutaan oikeista rakennuksista. Ei kuitenkaan ole mitään syytä tyytyä edes peltisiin katoksiin, koska pohjoismaisesta hitaasti kasvaneesta kuusesta valmistettuja valmiita autotallipaketteja saa verkkosivuiltamme nopeasti ja edullisesti.

Pieni vertailu eri valmistajien verkkosivuilla paljastaa nopeasti, että hinnat sivullamme ovat todella kilpailukykyiset. Kyseessä ei kuitenkaan ole laadun kustanuksella halpuuttaminen, sillä kaikki autotallimme rakennetaan hitaasti kasvaneesta pohjoismaisesta kuusesta ja autotallipaketti toimitetaan täydellisenä sarjana. Sarjaan kuuluu aina tukeva 44mm paksuinen esivalmistettu lukittu kaksinkertainen kieli ja parhaasta pohjoismaisesta kuusesta valmistetut uraseinälevyt, kaksinkertaiset ikkunat, 18mm kattolaudat, vahvistetusta metallista tehdyt myrksysuojat, jotka on asennettu koko seinään sen neljään nurkkaan sekä kattohuopa, naulat, ruuvit, yksityiskohtaiset suunnitelmat, kokoamisohjeet ja valinnasta riippuen joko klassiset kaksoisovet tai saksalaisvalmisteiset Hörmann nosto-ovet. Valmistaja antaa 5 vuoden takuun, mutta asianmukaisella hoidolla ne kestävät vuosikymmeniä. Autotallimme ovat myös tyylikkään näköisiä –  esimerkiksi tästä kahden auton autotallista löytyy myös mallivideo, josta voi kuvitella miltä se omalla pihalla näyttäisi.

Mikäli ajatus autotallipaketin kokoamisesta nostaa hien hattuun, voit aina tilata meiltä asennuspalvelun. Useimmat saavat autotallin asennettua itse 2-3- päivässä kun taas ammattiasentajamme asentavat suurimman osan puisista autotallimalleistamme päivässä. Vaikka tilaisit meiltä asennuspalvelun, tulee autotallin hinnaksi silti vähemmän kuin monilla kilpailijoilla.

Autotallivalikoimamme pitää sisällään autotallipaketteja moneen makuun. Voit valita tallin yhden auton tallin tai kahden auton tallin tai ottaa tallin katoksella. Kannattaa tutustua malleihin ja vertailla – yksi tärkeimmistä kriteereistä valinnassa on tietenkin jäljellä oleva rakennusoikeus – ja budjetti. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme niin etsitään pihaasi sopiva autotallipaketti.

Kirjoitettu

Pihamökin Super Lucas E + Terassi + Varasto asennus

Yhden meidän suositumpien mallien asennus on lopetettu. Super Lucas E:llä on 9 m2 huone, 3 x 3 veranta aluetta, sekä 1.8 x 3 m varastotilaa. Meidän asennusporukalla kesti ainoastaan 1 päivä kasata mökki kokoon.

Super Lucas E:n tuli markkinoille kevään alussa ja on jo hyvin suosittu Saksassa, Iso-Britanniassa sekä Itävallassa ja myös muissa päin maailmaa. Monikäyttöinen mökki sopii moneen eri tarkoitukseen, siellä pystyy nauttimaan päivällisestä ulkoilmassa, sopii myös kylpytynnyrin suojaksi, iso veranta sopii hyvin oleskelualueeksi puutarhassa, huonetta voi käyttää konttorina, rauhallisena paikkana missä lukea, ruokailu alueena tai miksipä ei vaikka puutarha baarina, sen lisäksi on vielä iso varastotila missä pystyt varastoimaan puutarhatyökalut tai muut tarvikkeet.

Super Lucas E tarvitsee 8 x 3 m:n rakennusalan puutarhassasi ja kannattaa laskea 2-4 päivää sen kokoamiseksi kahdelle aikuiselle. Lähitulevaisuudessa mökki muuttuu varastotavaraksi mikä vähentää toimitusajan 7-9 viikosta 3-4 viikkoon.

Standardina tulee 44mm:n seinät ponttilautana, 18mm:n katto- ja lattialaudat, käsitellyt 28mm:n terassilaudat, ne ja kaikki muut puun osat ovat valmistettu pohjoismaisesta kuusipuusta. Liukuovissa ja ikkunoissa on kaksoislasit, sen lisäksi tulee kulmiin metalliset myrskyrimat ja kaikki tarvittavat kiinnityselementit kun naulat ja ruuvit sekä kattohuopa.

Kirjoitettu

Oma pihasauna jo tälle kesälle!

Pihasauna

Oma pihasauna, pikku saunamökki – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kesän koittaessa viimeistään lehahtavat lentoon haaveet omasta saunasta omalla pihalla – olipa se piha sitten omakotitalon piha, mökin piha tai vaikka rivitalon piha. Mutta pitääkö tämän haaveen kimpussa askarrella koko kesä vain päästäkseen ehkä syksyllä saunaan? Ei todellakaan. Oman pihasaunan voi saada edullisesti ja nopeasti omalle pihalle, jopa muutamassa viikossa.

Onko haaveissa se oma pihasauna vai se pikku saunamökki? Molempiin makuihin löytyy mallistoja sivustoltamme. Pihasaunan ei tarvitse olla pelkkä sauna, vaan sama rakennus voi toimia vierasmajana ja siinä voi olla terassi grillaamista tai paljua varten. Saunan ulkomuodon ei myöskään tarvitse muistuttaa pikku mökkiä. Esimerkiksi Vierasmaja Hansa Lounge XXL on upea ja moderni monikäyttörakennus. Voi helposti kuvitella kuinka ihana terassilla on istuskella saunan jälkeen ja miten kauniisti valo pääsee isoista ikkunoista sisään. Tässä pihasaunan ja virasmajan yhdistelmässä kestitsee isommankin määrän vieraita.

Mikäli perinteinen saunamökki sopii enemmän omaan tyyliin, on Pihasauna Lisette yksi suosikkimalleistamme. Tässäkin pihasaunassa tulee mukana kyllästetyt peruspalkit, myrskyrimat, kokoonpanovälineet, lasitetut ikkunat ja ovet, sylinterilukko.

Kaikkien pihasaunojen pakettiin kuuluu lisäksi lisävarusteet: löylyhuone, saunalauteet, löylyhuoneen sisäkaton paneeli, 8 mm lasinen saunaovi, päänojat, kiuassuoja ja puiset lattiaritilät. Lisäksi tuotteilla on 5 vuoden takuu!

Pihasaunamme ovat tyypillisiä suomalaisia saunamökkejä. Suurimmalla osalla pihasaunoistamme on massiiviset 70 mm paksuiset seinät, joka varmistavat maksimaalisen lämmönkestävyyden, ja joka auttaa saunamökin nopeaa lämpiämistä ja pitää sen kuumempana pidempään. Kaikki pihasaunamme ovat varustettu täydellisellä pihasaunan asennussarjalla, jonka avulla pihasauna on mahdollista rakentaa ilman lisäkustannuksia. Useimmat pihasaunamme on mahdollista pystyttää omin talkoovoimin muutamassa päivässä, mutta voit myös tilata meiltä asennuspalvelun. Ota yhteyttä ja eikä aikaakaan kun pääset jo saunomaan!

Kirjoitettu

Kahden makuuhuoneen vierasmaja tilaustyönä

Kahden makuuhuoneen vierasmaja tilaustyönä

Meidän asennusporukka on lopettanut tämän 12 x 6m kokoisen mökin asennuksen meidän asiakkaalle Paulille. Betoniperustan laittoivat paikallinen yhtiö päivässä, viiden päivän jälkeen, kun betoni oli kuivannut tuli meidän tiimi ja asensi mökin kolmessa päivässä. Sähkötyöt ja puun käsittely on vielä kesken mutta parin päivän päästä pysty ottamaan mökin jo käyttöön.

Tämä erikoistilauksena tehty mökki tulee käyttöön olemassa olevan kesämökin laajennuksena. Mökissä on 37 neliötä sisäpintaa, Kaksi 11 neliön makuuhuonetta, sekä 15 neliön olohuone ja ruokailutila. Pakko on myös mainita verantaa missä pystyy illallisia ulkona syömään, rentoutua hyvien juomien ja kavereiden kanssa katsoessa miljoonan dollarin näkymää lähellä olevasta järvestä.

Tämä erikoistilaus niin kuin kaikki meidän talot tuli paikalle asennusvalmiina. Tukevat 70mm paksuiset seinät, kyllästetyt peruspalkit, 28mm lattialaudat, 18mm kattolaudat sekä kaikki muut puuosat ovat valmistettu korkeanlaatuisesta pohjoismaisesta kuusipuusta. Lisäksi tulee mukana metallivahvistukset kaikkiin seiniin, kaksoislasit ikkunoissa ja ovissa sekä kaikki kiinnitystarvikkeet.

Kirjoitettu

Moderni hirsimökki edullisesti ja helposti

hirsimökki

Korkealaatuisen hirsimökin voit hankkia edullisesti vaikka avaimet käteen – periaatteella. Tämä on taatusti helpoin tapa päästä nauttimaan mökkielämästä sovitussa aikataulussa. Asennustiimimme asentaa minkä tahansa ulkorakennuksistamme viikossa. Halutessasi voit tietenkin pystyttää hirsimökkisi myös oman työvoiman turvin.

Meidän kesämökki- ja hirsimökkivalikoimastamme löytyy useita vaihtoehtoja kaiken kokoisille hirsimökeille. Hirsimökkivalikoimamme on yksi Suomen laajimmista. Voit valita yksinkertaisemmista hirsimökeistä aina luksusmökkeihin, joissa on jopa 3 makuuhuonetta ja erillinen pesuhuone. Kaikki nämä on tehty hitaasti kasvaneesta pohjoismaisesta kuusesta ja saat näin edullisen ja pitkäikäisen ulkorakennuksen tarpeisiisi.

Hirsimökki-sanasta useimmilla tulee mieleen pieni ja vaatimaton ulkorakennus, mutta nykyaikana hirsimökin ei todellakaan tarvitse loistaa vaatimattomuudellaan. Hirsimökki on saanut suunnittelijoidemme käsissä aivan uuden ulkoasun ja vanhoista hirsimökkimalleista tuttua on enää kestävä rakenne, terve sisäilma ja puun ihana tuoksu. Tutustu vaikka tähän Vierasmaja Hansa Office-malliin ja näet miten moderni ja valoisa hirsimökki voi olla.

Tähän hirsimökkiin mahtuu useampikin vieras majoittumaan ja nauttimaan mökkielämästä. Nimensä mukaisesti tätä on myös useasti hankittu toimistorakennukseksi, jolloin siellä voi työskennellä jopa 8 ihmistä. Upeat, korkeat ikkunat päästävät sisään illan viimeisetkin auringonsäteet ja korkea katto tuo upeaa avaruuden tuntua. Tässä mökissä ei todellakaan tarvitse kyyristellä päätään.

Tässä hirsimökissä, niin kuin muissakin malleissamme, on tuplalasituksella olevat ovet ja ikkunat, myrskyrimat, kyllästetyt peruspalkit ja tietenkin 5 vuoden takuu. Meiltä löytyy yli 100 erilaista hirsimökkimallia, joten löydät varmasti valikoimastamme mieleisesi. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja voit nauttia omasta hirsimökistäsi edullisesti avaimet käteen- periaatteella vaikka jo tänä kesänä!

Kirjoitettu

Pihavarasto – käytännöllinen katseenvangitsija

Pihavarasto

Kevätmessut viimeistään kuuluttavat kevään alkaneeksi. Kevätmessujen jälkeen mieli karkaa tulevan piha- ja puutarhakauden kimppuun ja eikä suotta – tämä on kevään parasta aikaa tehdä tulevan kesän suunnitelmat ja hankkia tarvittava valmiiksi.

Puutarhan hoitoon ja kesäsäilytykseen tarvitaan säilytystilaa työkaluille ja tarvikkeille. Tämän kevään puheenaiheena on laajalti olleet pihavarastot, pienvarastot ja erilaisten säilytysratkaisujen vertailut. Pienvarastot ovat lisääntyneet varastopaikkoina, mutta pihan – ja puutarhanhoidon ja pihalla puuhastelun mukavuuden ja mielekkyyden takaamiseksi olisi hyvä, että kaikki tarvittava olisi helposti saatavilla. Grillit, aurinkovarjot, työkoneet ja työkalut – vievät paljon tilaa ja vielä enemmän hermoja, jos niitä pitää etsiskellä eri varastojen uumenista. Monella saattaa olla jo pihallaan autotalli tai autokatos, mutta niissä useimmiten säilytetään jo muuta tavaraa ja niille on muutakin käyttötarkoitusta kuin puutarhakoneiden ja puutarhavälineiden säilyttäminen. Eikä niissä ainakaan voi vieraita majoittaa kuten esimerkiksi meidän pihavaraston ja vierasmajan yhdistelmässämme!

Pihavaraston ei siis todellakaan tarvitse olla mikään pihan pakollinen paha ja nurkkaan piilotettu tönö, vaan voit luoda pihavarastostasi osan puutarhasi sisustusta ja käyttää sitä varastoinnin ohella – jos et nyt vieraiden majoittamiseen – niin vaikkapa sadepäivän kahvihuoneena. Mahdollisuuksien rajana on vain mielikuvitus.

Meidän pihavarastoistamme löydät eri kokoisia ja eri mallisia versioita soveltumaan eri kokoluokan pihoihin ja erilaisiin käyttötarkoituksiin ja budjetteihin. Yhteistä niille kaikille on se, että ne on valmistettu pohjoismaisesta hitaasti kasvaneesta kuusesta ja niillä on kaikilla 5 vuoden takuu. Paketissa tulee mukana kaikki tarvittava ja toimitus onnistuu 7-40 päivässä. Useimmat pihavarastot voi helposti kasata yhdessä viikonlopussa kahden hengen voimin, mutta kauttamme saat tarvittaessa myös asennuspalvelun. Tutustu valikoimaan ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Ehdit hyvin vielä ennen grillikauden avajaisia!

Kirjoitettu

Vierasmaja Nora D grillikatoksen kanssa

Vierasmaja Nora D + Terassikatos

Terassikatoksen kanssa Vierasmaja Nora D on yksi meidän edullisimmista malleista ja sen pystyttämiseen ei tarvitse enemmän kuin 6x3m maapintaa. Tämänkokoisen puutarha rakennuksen kokoamiseen ei tarvitse enempää aikaa kuin yksi viikonloppu ja suurin osa puutarhaystävistä pärjäävät sen kanssa itse.

Alla olevissa asiakkaan kuvissa on vierasmajaa käytetty myös grillikatoksena. 3x3m katoksen alla on mahdutettu grilli ja istumapaikkoja puutarha juhlille ja kesäisille grillauksille. 9m2 sisäpintaa on käytetty vierasmajana.

Vaikka hinta on edullinen, on kuitenkin laatu hyvin korkea. Kaikki puuosat ovat valmistettu hitaasti kasvaneesta pohjoismaisesta kuusesta. Kaksoislasitetut ovet ja ikkunat, 44mm paksuiset metallitangoilla vahvistetut seinät, 18 mm paksuiset lattia ja kattolaudat, kyllästetyt peruspalkit, kattohuopa, sekä kaikki tarvittavat kiinnityselementit kuuluvat standardipakettiin.

Kirjoitettu

Vierasmaja Eva E terassin kanssa

Vierasmaja Eva E terassin kanssa

Mielellään jaetaan meidän asiakkaiden kuvia meidän vierasmaja Eva E-stä, yksi meidän parhaimmin myyviä puutarharakennuksista. Tämän mahtavan puutarhatalon seinäpaksuus on 44mm, ovissa ja ikunoissa on kaksoislasitus, seinät on vahvistettu metallitankojen kanssa ja terassilautojen paksuus on 28mm. Puutarhahuone ja terassi on yhdistetty LU3 tyyppi liukuoven kautta, mikä toimii mainioisti lämpimillä kesäpäivinä koska yhtäkkinen tuuli ei pysty lyömään ovea kiinni.

Eva E on varastotavara, mikä tarkoittaa että useimmiten pystytään toimitamaan kahden viikon aikana tilauksen jälkeen.

Kirjoitettu

Kahden makuuhuoneen mökin “Hansa Holiday C” rakentaminen

Kahden makuuhuoneen mökin “Hansa Holiday C” rakentaminen

Kahden päivän jälkeen on Hansa Holiday C mökin rakentaminen puoolivälissä. Hansa Holiday C on keskikokoinen kahden makuuhoneen mökki.
Hansa Holiday C mökillä on 50m2 pinta-ala, 2x7m veranta mökin etupuolella, sopii mainiosti oleskelualueeksi ja ulkoilma päivällisiksi. Mökissä on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, keittokomero ja iso ruoka- ja olohuone. Viisi seinän korkuista ikkunaa päästää sisään auringonvalon ja antaa tosi hyvän näkymän ulos. Standardina tulee 70mm paksuiset seinät, tupla lasituksen kanssa ikkunat ja ovet, terästankojen kanssa vahvistetut seinät, 28mm paksuiset lattialaudat, sisäovet, kattolaudat, kattohuopa sekä ruuvit, naulat ja muut tarvittavat kiinnitystarvikkeet.

Kahden makuuhuoneen mökin “Hansa Holiday C” rakentaminen

Kirjoitettu

Hansa Lounge XL pihamökin asikakkaiden valokuvat

Hansa Lounge XL pihamökin asikakkaiden valokuvat

Hansa Lounge XL on yksi meidän parhaiten myyviä piharakennuksia. Kaikki mökin osat on valmistettu korkealaatuisesta pohjoismaisesta puusta ja kaikki ikkunat ja ovet ovat kaksinkertaisesti lasitettu. Seinät on tukevasta 44mm paksuisesta laudasta, terassi- ja lattialaudat on 28mm paksuiset.
Mukana on myös neljä metallitankoa jotka sijoitetaan koko seinän läpi neljään kulmaan, sen lisäsäksi lisävahvistustangot joillekin seinien osille.

Tämä mökki sopii erinomaisesti puutarhan nurkkaan. Asennus voidan myös tehdä peilikuvana, eli veranta tulee oikealle puolelle mökkiä, jos see sopii paremmin puutarhaan.

Hansa Lounge XL puutarhahuonetta on laajalti käytetty puutarha-toimistona, kuntosalina, TV-huoneena, olohuoneena, vierashuoneena, puutarha-studiona, joogahuoneena, elokuvateatterina ja harrastushuoneena. Monet asiakkaistamme on eristänyt lattian ja katon ja sillä tavalla pidentänyt käyttöaikaa. Kevyt lämmitys kuten ilmapumppu tai pieni konvektiolämmitin pidentää käyttöaikaa vieläkin.

Kahden hengen asennustyöt ovat tavallisesti 2-3 päivää, kun taas asennusjoukkueemme voi laittaa tämän hytin ylös yhdessä päivässä.

Hansa Lounge XL löytyy aina meidän varastosta, mikä tarkoittaa että toimitusaika on aina 2-3 viikkoa.