Kirjoitettu

Vierasmaja Eva E terassin kanssa

Vierasmaja Eva E terassin kanssa

Mielellään jaetaan meidän asiakkaiden kuvia meidän vierasmaja Eva E-stä, yksi meidän parhaimmin myyviä puutarharakennuksista. Tämän mahtavan puutarhatalon seinäpaksuus on 44mm, ovissa ja ikunoissa on kaksoislasitus, seinät on vahvistettu metallitankojen kanssa ja terassilautojen paksuus on 28mm. Puutarhahuone ja terassi on yhdistetty LU3 tyyppi liukuoven kautta, mikä toimii mainioisti lämpimillä kesäpäivinä koska yhtäkkinen tuuli ei pysty lyömään ovea kiinni.

Eva E on varastotavara, mikä tarkoittaa että useimmiten pystytään toimitamaan kahden viikon aikana tilauksen jälkeen.

Kirjoitettu

Kahden makuuhuoneen mökin “Hansa Holiday C” rakentaminen

Kahden makuuhuoneen mökin “Hansa Holiday C” rakentaminen

Kahden päivän jälkeen on Hansa Holiday C mökin rakentaminen puoolivälissä. Hansa Holiday C on keskikokoinen kahden makuuhoneen mökki.
Hansa Holiday C mökillä on 50m2 pinta-ala, 2x7m veranta mökin etupuolella, sopii mainiosti oleskelualueeksi ja ulkoilma päivällisiksi. Mökissä on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, keittokomero ja iso ruoka- ja olohuone. Viisi seinän korkuista ikkunaa päästää sisään auringonvalon ja antaa tosi hyvän näkymän ulos. Standardina tulee 70mm paksuiset seinät, tupla lasituksen kanssa ikkunat ja ovet, terästankojen kanssa vahvistetut seinät, 28mm paksuiset lattialaudat, sisäovet, kattolaudat, kattohuopa sekä ruuvit, naulat ja muut tarvittavat kiinnitystarvikkeet.

Kahden makuuhuoneen mökin “Hansa Holiday C” rakentaminen

Kirjoitettu

Hansa Lounge XL pihamökin asikakkaiden valokuvat

Hansa Lounge XL pihamökin asikakkaiden valokuvat

Hansa Lounge XL on yksi meidän parhaiten myyviä piharakennuksia. Kaikki mökin osat on valmistettu korkealaatuisesta pohjoismaisesta puusta ja kaikki ikkunat ja ovet ovat kaksinkertaisesti lasitettu. Seinät on tukevasta 44mm paksuisesta laudasta, terassi- ja lattialaudat on 28mm paksuiset.
Mukana on myös neljä metallitankoa jotka sijoitetaan koko seinän läpi neljään kulmaan, sen lisäsäksi lisävahvistustangot joillekin seinien osille.

Tämä mökki sopii erinomaisesti puutarhan nurkkaan. Asennus voidan myös tehdä peilikuvana, eli veranta tulee oikealle puolelle mökkiä, jos see sopii paremmin puutarhaan.

Hansa Lounge XL puutarhahuonetta on laajalti käytetty puutarha-toimistona, kuntosalina, TV-huoneena, olohuoneena, vierashuoneena, puutarha-studiona, joogahuoneena, elokuvateatterina ja harrastushuoneena. Monet asiakkaistamme on eristänyt lattian ja katon ja sillä tavalla pidentänyt käyttöaikaa. Kevyt lämmitys kuten ilmapumppu tai pieni konvektiolämmitin pidentää käyttöaikaa vieläkin.

Kahden hengen asennustyöt ovat tavallisesti 2-3 päivää, kun taas asennusjoukkueemme voi laittaa tämän hytin ylös yhdessä päivässä.

Hansa Lounge XL löytyy aina meidän varastosta, mikä tarkoittaa että toimitusaika on aina 2-3 viikkoa.