Kirjoitettu

Pihavarasto – käytännöllinen katseenvangitsija

Pihavarasto

Kevätmessut viimeistään kuuluttavat kevään alkaneeksi. Kevätmessujen jälkeen mieli karkaa tulevan piha- ja puutarhakauden kimppuun ja eikä suotta – tämä on kevään parasta aikaa tehdä tulevan kesän suunnitelmat ja hankkia tarvittava valmiiksi.

Puutarhan hoitoon ja kesäsäilytykseen tarvitaan säilytystilaa työkaluille ja tarvikkeille. Tämän kevään puheenaiheena on laajalti olleet pihavarastot, pienvarastot ja erilaisten säilytysratkaisujen vertailut. Pienvarastot ovat lisääntyneet varastopaikkoina, mutta pihan – ja puutarhanhoidon ja pihalla puuhastelun mukavuuden ja mielekkyyden takaamiseksi olisi hyvä, että kaikki tarvittava olisi helposti saatavilla. Grillit, aurinkovarjot, työkoneet ja työkalut – vievät paljon tilaa ja vielä enemmän hermoja, jos niitä pitää etsiskellä eri varastojen uumenista. Monella saattaa olla jo pihallaan autotalli tai autokatos, mutta niissä useimmiten säilytetään jo muuta tavaraa ja niille on muutakin käyttötarkoitusta kuin puutarhakoneiden ja puutarhavälineiden säilyttäminen. Eikä niissä ainakaan voi vieraita majoittaa kuten esimerkiksi meidän pihavaraston ja vierasmajan yhdistelmässämme!

Pihavaraston ei siis todellakaan tarvitse olla mikään pihan pakollinen paha ja nurkkaan piilotettu tönö, vaan voit luoda pihavarastostasi osan puutarhasi sisustusta ja käyttää sitä varastoinnin ohella – jos et nyt vieraiden majoittamiseen – niin vaikkapa sadepäivän kahvihuoneena. Mahdollisuuksien rajana on vain mielikuvitus.

Meidän pihavarastoistamme löydät eri kokoisia ja eri mallisia versioita soveltumaan eri kokoluokan pihoihin ja erilaisiin käyttötarkoituksiin ja budjetteihin. Yhteistä niille kaikille on se, että ne on valmistettu pohjoismaisesta hitaasti kasvaneesta kuusesta ja niillä on kaikilla 5 vuoden takuu. Paketissa tulee mukana kaikki tarvittava ja toimitus onnistuu 7-40 päivässä. Useimmat pihavarastot voi helposti kasata yhdessä viikonlopussa kahden hengen voimin, mutta kauttamme saat tarvittaessa myös asennuspalvelun. Tutustu valikoimaan ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Ehdit hyvin vielä ennen grillikauden avajaisia!

Kirjoitettu

Vierasmaja Nora D grillikatoksen kanssa

Vierasmaja Nora D + Terassikatos

Terassikatoksen kanssa Vierasmaja Nora D on yksi meidän edullisimmista malleista ja sen pystyttämiseen ei tarvitse enemmän kuin 6x3m maapintaa. Tämänkokoisen puutarha rakennuksen kokoamiseen ei tarvitse enempää aikaa kuin yksi viikonloppu ja suurin osa puutarhaystävistä pärjäävät sen kanssa itse.

Alla olevissa asiakkaan kuvissa on vierasmajaa käytetty myös grillikatoksena. 3x3m katoksen alla on mahdutettu grilli ja istumapaikkoja puutarha juhlille ja kesäisille grillauksille. 9m2 sisäpintaa on käytetty vierasmajana.

Vaikka hinta on edullinen, on kuitenkin laatu hyvin korkea. Kaikki puuosat ovat valmistettu hitaasti kasvaneesta pohjoismaisesta kuusesta. Kaksoislasitetut ovet ja ikkunat, 44mm paksuiset metallitangoilla vahvistetut seinät, 18 mm paksuiset lattia ja kattolaudat, kyllästetyt peruspalkit, kattohuopa, sekä kaikki tarvittavat kiinnityselementit kuuluvat standardipakettiin.

Kirjoitettu

Vierasmaja Eva E terassin kanssa

Vierasmaja Eva E terassin kanssa

Mielellään jaetaan meidän asiakkaiden kuvia meidän vierasmaja Eva E-stä, yksi meidän parhaimmin myyviä puutarharakennuksista. Tämän mahtavan puutarhatalon seinäpaksuus on 44mm, ovissa ja ikunoissa on kaksoislasitus, seinät on vahvistettu metallitankojen kanssa ja terassilautojen paksuus on 28mm. Puutarhahuone ja terassi on yhdistetty LU3 tyyppi liukuoven kautta, mikä toimii mainioisti lämpimillä kesäpäivinä koska yhtäkkinen tuuli ei pysty lyömään ovea kiinni.

Eva E on varastotavara, mikä tarkoittaa että useimmiten pystytään toimitamaan kahden viikon aikana tilauksen jälkeen.

Kirjoitettu

Kahden makuuhuoneen mökin “Hansa Holiday C” rakentaminen

Kahden makuuhuoneen mökin “Hansa Holiday C” rakentaminen

Kahden päivän jälkeen on Hansa Holiday C mökin rakentaminen puoolivälissä. Hansa Holiday C on keskikokoinen kahden makuuhoneen mökki.
Hansa Holiday C mökillä on 50m2 pinta-ala, 2x7m veranta mökin etupuolella, sopii mainiosti oleskelualueeksi ja ulkoilma päivällisiksi. Mökissä on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, keittokomero ja iso ruoka- ja olohuone. Viisi seinän korkuista ikkunaa päästää sisään auringonvalon ja antaa tosi hyvän näkymän ulos. Standardina tulee 70mm paksuiset seinät, tupla lasituksen kanssa ikkunat ja ovet, terästankojen kanssa vahvistetut seinät, 28mm paksuiset lattialaudat, sisäovet, kattolaudat, kattohuopa sekä ruuvit, naulat ja muut tarvittavat kiinnitystarvikkeet.

Kahden makuuhuoneen mökin “Hansa Holiday C” rakentaminen

Kirjoitettu

Hansa Lounge XL pihamökin asikakkaiden valokuvat

Hansa Lounge XL pihamökin asikakkaiden valokuvat

Hansa Lounge XL on yksi meidän parhaiten myyviä piharakennuksia. Kaikki mökin osat on valmistettu korkealaatuisesta pohjoismaisesta puusta ja kaikki ikkunat ja ovet ovat kaksinkertaisesti lasitettu. Seinät on tukevasta 44mm paksuisesta laudasta, terassi- ja lattialaudat on 28mm paksuiset.
Mukana on myös neljä metallitankoa jotka sijoitetaan koko seinän läpi neljään kulmaan, sen lisäsäksi lisävahvistustangot joillekin seinien osille.

Tämä mökki sopii erinomaisesti puutarhan nurkkaan. Asennus voidan myös tehdä peilikuvana, eli veranta tulee oikealle puolelle mökkiä, jos see sopii paremmin puutarhaan.

Hansa Lounge XL puutarhahuonetta on laajalti käytetty puutarha-toimistona, kuntosalina, TV-huoneena, olohuoneena, vierashuoneena, puutarha-studiona, joogahuoneena, elokuvateatterina ja harrastushuoneena. Monet asiakkaistamme on eristänyt lattian ja katon ja sillä tavalla pidentänyt käyttöaikaa. Kevyt lämmitys kuten ilmapumppu tai pieni konvektiolämmitin pidentää käyttöaikaa vieläkin.

Kahden hengen asennustyöt ovat tavallisesti 2-3 päivää, kun taas asennusjoukkueemme voi laittaa tämän hytin ylös yhdessä päivässä.

Hansa Lounge XL löytyy aina meidän varastosta, mikä tarkoittaa että toimitusaika on aina 2-3 viikkoa.