• Mitä jos hankkisit pihavaraston jo hyvissä ajoin ennen kevätsiivousta?

  Mitä jos hankkisit pihavaraston jo hyvissä ajoin ennen kevätsiivousta?

  Vaikka saammekin nauttia vielä viimeisistä pakkasista ja lumikeleistä, on kevät jo kuukauden päästä pitkällä. Keväällä on hyvä tehdä tavaroiden inventaario ja järjestellä kodin nurkat kuntoon. Lumen alta saattaa paljastua monenlaista rompetta, pihassa säilytetyt polkupyörät kaipaavat keväthuollon ja toppavaatteet voi laittaa eteisen kaapeista muualle. Mutta mihin nämä kaikki tavarat saisi mahtumaan? Vierasmajan pihavarastosta saisi hiukan lisäsäilytystilaa kodin kausitavaroille.

  Pihavarastoja on monenlaisia

  Toiset tarvitsevat vain pienen ulkosäilytystilan. Sellaisen, johon saa parkkeerattua ruohonleikkurin ja parit polkupyörät sekä pulkat. Silloin voisi Vierasmajan 8,5 m² Nora tai Lucas olla sopiva ratkaisu. Hinnat alkavat 2710 eurosta.

  Entä sitten, jos säilytettävää tavaraa onkin hiukan enemmän? Siinä tapauksessa valitse mieluummin 12-15 m² pihavarasto, jossa on tilaa ja mahdollisuuksia toteuttaa esimerkiksi DIY-puuhia omassa verstaassa jo paljon mukavammin. Isoimmissa pihavarastoissa on kaksi erillistä tilaa, jolloin voit lajitella tavarasi paremmin.

  Kolmas ja kaikista herkullisin vaihtoehto on tietenkin vierasmajan ja pihavaraston yhdistelmä. Saat pienellä lisäsatsauksella moninkertaisen hyödyn ulkorakennuksestasi. Valitse vaikka 22m² Vierasmaja Hansa Lounge XXL, jossa on 14,5 m² oleskelutila ja 7,5 m² varastotila omalla sisäänkäynnillä. Tässä mallissa on vielä katettu terassi, johon mahtuu kivasti pöytä ja muutamat tuolit.

  Tee pihavarastostasi harrastehuone

  Vain mielikuvitus on rajana, kun suunnittelet varastollesi käyttötarkoitusta. Mitä jos lisäneliöistä tekisikin jotain huvitilaa?

  Tee pihavarastostasi vaikka pelihuone. Telkkari ja pelikonsoli, muutama säkkituoli ja minijääkaappi. Eikö siinä olisi jo perustarpeet peliluolaa varten?

  Soitatko jotain instrumenttia? Pihavarastoon mahtuu tarvittaessa pienen bändinkin soittimet. Otathan vaan mahdolliset naapurit huomioon laittamalla seinille vaikka muutaman ryijyn roikkumaan tai sitten ihan kunnon akustiikkalevyt ja ei muuta kun nupit kaakkoon!

  Jos kuntoilu on enemmän juttusi, niin pihavarastoon mahtuu monenlaiset kuntoiluvälineet, esimerkiksi penkkipunnerrus välineet, kahvakuulia tai jopa juoksumatto. Miksei pihavarastosi sopisi jooga / pilates studioksikin.

  Keräiletkö jotain esineitä, jotka eivät saa kodissasi niiden vaatimaa esilläolotilaa? Siinä tapauksessa hyödynnä pihavarastoasi ja rakenna siitä oma ateljeesi.

  scroll to top