Toimitustiedot

Hintaan sisältyy liikevaihtovero

Toimitustiedot sisältävät yksityiskohtaiset tiedot toimitustavoista, ajoista ja maksuista, jotka liittyvät kaikkiin verkkosivujemme, puhelimen tai sähköpostin kautta tehtyihin tilauksiin.

Toimitusaika

Tavoitteemme on, että piharakennusten toimitusaika on tilauksen ja maksun jälkeen kuudesta yhdeksään viikkoon. Tarkemmat toimitusajat löytyvät kunkin tuotteen tuotesivulta.

Toimitusmaksu

Teemme toimituksia kaikkialle Suomeen. Kuitenkin lisäkustannuksia voi joillain alueilla aiheutua.

 • Toimitamme piharakennukset 200 euron lisämaksulla “1. vyöhykkeelle”,
  joiden postinumero alkaa 00.
 • Toimitamme piharakennukset 260 euron lisämaksulla “2. vyöhykkeelle”,
  joiden postinumerot alkavat 01-03 tai 05-06.
 • Toimitamme piharakennukset 310 euron lisämaksulla “3. vyöhykkeelle”,
  joiden postinumerot alkavat 04, 07-16, 20-21, 24-25 tai 30-31.
 • Toimitamme piharakennukset 360 euron lisämaksulla “4. vyöhykkeelle”,
  joiden postinumerot alkavat 17-19, 32-33 tai 45-49.
 • Toimitamme piharakennukset 430 euron lisämaksulla “5. vyöhykkeelle”,
  joiden postinumerot alkavat 23, 26-29, 34-44, 50-56 tai 77-79.
 • Toimitamme piharakennukset 500 euron lisämaksulla “6. vyöhykkeelle”,
  joiden postinumerot alkavat 57-64, 70, 76, 80 tai 82-83.
 • Toimitamme piharakennukset 740 euron lisämaksulla “7. vyöhykkeelle”,
  joiden postinumerot alkavat 65-69, 71-73, 75, 81 tai 84-87.
 • Toimitamme piharakennukset 890 euron lisämaksulla “8. vyöhykkeelle”,
  joiden postinumerot alkavat 22, 74 tai 88-95.
 • Voit kysyä toimitustarjouksen “9. vyöhykkeelle”,
  joiden postinumerot alkavat 96-99.

Toimitukseen liittyvät menettelytavat

Säännönmukaisesti toimitamme piharakennukset kuorma-autolla, jossa on nosturi. Siten voimme purkaa piharakennuksenne tai muut tuotteet heti, kun kuorma on saapunut toivomaanne osoitteeseen. Jotta se voi tapahtua, tarvitsemme 9-12 metrin mittaiselle kuorma-autolle riittävän liikkumatilan.

Meidän on tärkeä tietää, että paikan päällä on kuorma-autolle riittävästi tilaa ajaa ja toimia. Jos tilaa ei ole riittävästi, meidän täytyy ehkä veloittaa teiltä ylimääräinen toimitusmaksu tai purkaa piharakennuksenne niin lähelle toivottua paikkaa, kuin olosuhteet sallivat.

Antakaa meille niin tarkat tiedot kuin mahdollista, mihin haluatte meidän purkavan piharakennuksenne. Teemme kaikkemme, jotta voimme noudattaa toivomustanne. Huomioitava on kuitenkin, ettemme aina voi purkaa piharakennustanne juuri toivomaanne paikkaan.

Teidän tai nimeämänne yhteyshenkilön on OLTAVA paikan päällä, kun piharakennus toimitetaan, jotta voitte auttaa kuorman purkamisessa.

Puhelinnumeron, jonka annoitte meille tilauksen puhelinnumero ruudukkoon, ON OLTAVA se, josta tavoitamme teidät virka-aikaan ennen toimituspäivää ja toimituspäivänä. Henkilökuntamme ottaa yhteyttä teihin 1-2 viikkoa ennen toimituspäivää. He ottavat yhteyttä teihin uudelleen noin 2-5 päivää ennen toimitusta ja antavat mahdollisimman tarkan toimitusaikataulun. Otamme yhteyttä teihin aina ennen piharakennuksen toimitusta.

Piharakennuksemme toimitetaan vedenpitävässä pakkauksessa. Osat voivat olla ulkona useita viikkoja ja jopa pidempäänkin ennen piharakennuksen rakentamista.

Muuta tietoa

Tavallisesti voimme tehdä toimitukset kaikkialle Suomeen. Joskus voi olla mahdollista, että voimme sopia toimittamisesta muihin maihin ja muille alueille.

Verkkosivustomme laskee toimitusmaksut ja kun maksat tilauksesi, ne automaattisesti sisällytetään tilauksen loppusummaan.

Kaikkia tilauksia on oltava vastaanottamassa henkilön, jonka tiedot ovat toimitustiedoissa tai muu nimetty henkilö. Lisäksi hänen on annettava allekirjoitus.

Mikäli tuotteenne ovat toimittamatta siitä huolimatta, että toimituspalvelumme tarjoaja on tehnyt ainakin yhden yrityksen toimittaa ne, toimituspalvelumme tarjoaja tai me lähetämme teille viestin, jossa ilmenevät tiedot, kuinka voitte noutaa tuotteenne. Viesti sisältää noudon aikarajat tai voimme suostua toimittamaan uudelleen tuotteet, mutta siinä tapauksessa pidätämme oikeuden veloittaa teiltä uudelleentoimituksesta aiheutuvat todelliset kustannukset jopa siinä tapauksessa, että alkuperäinen toimitus olisi ollut ilmainen.

Seuraavaksi on ohjeellinen lista niistä tapauksista, joissa toimituksen epäonnistuminen lasketaan teidän virheeksenne: a) olette antaneet virheellisen toimitusosoitteen, b) antamanne toimitusosoite on sisältänyt virheen, c) toimitusosoite ei ole riittävän helppopääsyinen, d) toimitusosoitteeseen pääsy ei ole turvallista, e) toimitusosoitteessa ei ole henkilöä paikan päällä eikä tarjoamassa allekirjoitusta.