Kesämökit

Kesämökki– ja Hirsimökkivalikoimamme on yksi parhaimmista Suomessa saatavilla olevista valmismökkipaketeista. Meiltä saat niin studiokesämökit, joissa on erillinen pesuhuone, kuin myös yksi, kaksi tai jopa kolme makuuhuonetta sisältävät hirsimökit, jotka soveltuvat asumiskäyttöön. Asennustiimimme asentaa minkä tahansa ulkorakennuksen viikossa. Kesämökkivalikoimamme on edullinen ja pitkäikäinen. Lisäksi ne tarjoavat mukavan ja luonnollisen oleskeluympäristön ja niiden sisätiloissa on upea tuoksu, jonka vain puu voi tarjota. Kaikki meidän ratkaisut ovat valmismökkejä jotka toimitetaan pakettina, joka on helppo itse kasata.

Näyttää 1–36 hakutulosta 43 hakutulosmäärästä

Kesämökki ja Hirsimökki -setti sisältää

Asumiskäyttöön tarkoitetut kesämökit, hirsimökit ja muut piharakennuksemme sisältävät 58mm, 70mm ja 92mm elementti- ja lukitusseinälaudat. Jotkut pienimistä puutarhamajoista, jotka ovat kooltaan 20-30m2, käytämme 58mm paksuisia seinälautoja, suurimmassa osassa puutarharakennuksista käytössä on 70mm paksuiset laudat sekä muutamissa hirsimökeissä, joissa on erittäin suuret hallit ja huoneet, on käytössä 92mm paksuiset seinälaudat. Kaksikieliset laudat ja uralankut lisäävät vakautta ja tekevät seinistä ehdottomasti tuulen kestävät.

Kaikissa asumiskäyttöön tarkoitetuissa kesämökeissä ja hirsimökeissä on kaksinkertaiset ikkunat ja ovet. Käytämme saksalaisvalmisteisia Roto-kahvoja ja lukkoja ovissa sekä Roto “käännä ja kallista” -järjestelmiä ikkunoissa. Nämä varmistavat tuotteen parhaan mahdollisen toiminnan, turvallisuuden sekä erittäin hyvän kestävyyden.

Kaikissa asumiskäyttöön tarkoitetuissa piharakennuksissamme on 28mm kielelliset ja uritetut lattialaudat, 18mm kattolaudat ja kyllästetyt pohjalaudat. Niiden rakennusten perussetti, joissa on terassi, sisältää 28mm kyllästetyt terassilaudat.

Kaikkiin valmismökki paketteihin sisältyvät vahvistetut metallitangot. Nämä tangot ovat asetettu takaamaan lisää vakautta moniin seinän osiin esiporattuihin reikiin. Lisäksi olemme sisällyttäneet jokaiseen pihamajasarjaan myrskysuojat.  Ne ovat asennettu kaikkiin seiniin niiden neljään nurkkaan, ja ne ovat kiinnitetty muttereilla.

Lopuksi, kaikki jäljellä olevat puiset osat, kuten kattopalkit, verholaudat ja myös bitumikattohupa, kaikki ruuvit, naulat ja muut mökin rakentamiseen tarvittavat kiinnikkeet sisältyvät mökin perussettiin.

Standardisetti ei sisällä

Kaikki puurakennukset niin kuin kesämökit ja hirsimökit täytyy käsitellä puunsuojalla tai puumaalilla heti asentamisen jälkeen. Tämä suojaa puuta lahoamiselta ja UV-säteiltä ja harmaantumiselta. Maalit ja puunsuoja-aineet on mahdollista ostaa lähimmästä kodintarvike- tai rakennusliikkeestä. Ostaessa täytyy tietää ainoastaan maalattavan alueen pinta-ala (m2), jotta voit hankkia sopivan määrän maalia tai käsittelyainetta. Voit myös vaihtoehtoisesti tilata erittäin korkealaatuista “Remmers” -puunkäsittelyainetta verkkokaupastamme lisämaksusta, ja se toimitetaan hirsimökkisi toimituksen yhteydessä. Huomioi, että puunsuoja-aineen laittaminen piharakennukseen ei sisälly asennushintaan.

Lämmöneristysmateriaalit ei sisälly valmismökki pakettiin. Oletpa aikeissa eristää rakennuksen tai et, on se parasta päättää ennen asennuksen aloittamista. Tämä on erityisen tärkeää lattian asennuksessa, koska eristeet asennetaan lattialautojen alle. Suosittelemme erittäin vahvasti ympärivuotisessa käytössä olevien kesämökkien ja hirsimökkien yms. eristämistä. Lattia ja katto ovat kaksi aluetta, johon tarvitaan eristys. Se pitää pihamökin lämpimämpänä kylminä kuukausina ja viileämpinä kesäkuukausina. Eristyksen hinta ei ole tavallisesti vain 10% hirsirakennuksen hinnasta.

Musta bituminen kattohuopa sisältyy kaikkiin asumiskäyttöön tarkoitettujen rakennusten ja jopa puutarhahuoneiden perushintaan. Se toimii myös väliaikaisena suojana muutaman vuoden ajan ja se on täydellinen alusta korkeamman luokan katemateriaaleille, kuten kattolaatoille ja metallilevyille. Jotta voit tarjota parhaan mahdollisen suojan ja uudistaa piharakennuksen ulkoasun, suosittelemme metallikaton tai kattolaattojen asentamista. Tarjoamme suomalaisvalmisteiset Icopal-bituumikattolaatat  jyrkille katoille ja itsekiinnittyvän ”Fire-Smart” kattohuovan pulpettikatoille lisämaksusta. Näillä tuotteilla on 15 vuoden tehdastakuu. Icopal katolaatat ja Fire-Smart kattohuopa ei kuulu valmismökki paketin hintaan.

Rakennuksen asennus ei sisälly hintaan.

Asianmukaisilla tee-se-itse -taidoilla voit rakentaa valmismökki paketista helposti rakennuksen itse. Tarvitset työkalut ja käsiparin avustamaan sinua. Voit myös palkata asennukseen paikallisen puusepän tai tilata kesämökin tai hirsimökin tilauksen yhteydessä ammattiasennustiimimme asentamaan sen.