• Palautusoikeus

  1. Johdanto

  1.1. Ymmärrämme, että joskus haluat palauttaa tuotteen meille.

  1.2. Nämä toimintaperiaatteet, ohjeet ja säännöt, koskevat kaikkia asiakkaitamme, riippumatta heidän maantieteellisestä sijainnistaan.

  1.3. Nämä toimintaperiaatteet koskevat kaikkia tilauksia, jotka ovat tehty verkkosivustomme kautta tai ovat jätetty puhelimitse tai sähköpostin kautta.

  2. Palautukset

  2.1. Sinulla on oikeus palauttaa tuote meille ja saada siitä hyvitys näiden toimintaperiaatteiden mukaisesti mikäli 1.palautettava tuote on käyttämätön, se on alkuperäisessä ja avaamattomassa pakkauksessa ja se on myös muilla tavoin sellaisessa kunnossa, että voimme myydä sen edelleen uutena. 2. asiakas noudattaa niitä menettelytapoja tuotteen palautukseen liittyen, jotka ovat esitetty näissä ohjeissa ja säännöissä, eikä yksikään näissä toimintaperiaatteissa esitetyistä poikkeuksista päde.

  2.2. Mikäli tuotteen arvo on laskenut tuotteen käsittelystä johtuvista syistä, jotka ovat tuotteen käsittelyn luonteen mukaisesti mittavampia ja asiakkaan aiheuttamia, ja vaikuttavat tuotteen luonteeseen, ominaisuuksiin tai toimintaan, saatamme periä asiakkaalta vastaavan hinnan aina kauppahintaan asti. Saatamme periä tuon summan vähentämällä sen palautettavasta summasta tai vaatia teitä maksamaan summan meille suoraan. Käsittely, joka ylittää sellaisen käsittelyn luonteen, jollainen käsittely kohtuudella hyväksyttäisiin kaupassa, on tässä tarkoituksessa ”tarkoituksenmukaista mittavampaa ja vaikuttaa tuotteen luonteeseen, ominaisuuksiin ja toimintaan”.

  3. Menettelytavat palautuksien yhteydessä

  3.1. Voit peruuttaa tilauksen (ilman että tarvitsee antaa syytä tilauksen peruuttamiselle) milloin tahansa alkaen tilauksen jättämisestä ja päättyen 14 päivää sen jälkeen, kun tuote on tullut fyysisesti hallintaasi tai sen henkilön fyysiseen hallintaan, jonka olet valtuuttanut ottamaan tuotteen hallintaansa.

  3.2. Mikäli haluatte keskeyttää tilauksen tai peruuttaa sopimuksen niillä perusteilla, jotka on kuvattu luvussa 3., sinun täytyy ilmoittaa meille päätöksesi keskeytyksestä tai peruutuksesta. Voit ilmoittaa meille selkeällä kirjallisella toteamuksella sähköpostitse, jolla vahvistetaan päätös. Mikäli haluat peruuttaa tilauksen, voit ilmoittaa meille siitä peruutuslomakkeella, jonka tarjoamme sinulle. Jotta ehdit peruuttaa tilauksen määräaikaan mennessä, riittää se, että otat yhteyttä sähköpostitse meihin ja ilmoitat haluavasi käyttää peruutusoikeutta ennen määritettyä peruutusajan päättymistä.

  3.3. Mikäli peruutat sopimuksen osassa 3. perustuvilla syillä, sinun täytyy lähettää tuotteet takaisin meille tai luovuttaa ne henkilölle, joka on valtuutettu vastaanottamaan ne. Sinun tulee täyttää kaikki velvoitteesi, joihin tässä luvussa on viitattu viipymättä, ja ei missään tapauksessa myöhemmin, kuin 14 päivää sen jälkeen, kun olet ilmoittanut meille päätöksestäsi purkaa sopimus.

  3.4. Sinun pitää maksaa tuotteen palautuksesta aiheutuvat välittömät kulut.

  3.5. Mikäli emme ole tarjoutuneet noutamaan tuotteita, maksamme hyvityksen, joka perustuu tässä osassa kuvattuihin perusteisiin, 14 päivän kuluessa siitä päivämäärästä, kun olemme vastaanottaneet tuotteet. Mikäli emme ole lähettäneet tuotteita sinulle tilauksen irtisanomis- tai peruuttamisajan päättymiseen mennessä, tai tarjonneet mahdollisuutta noutaa tuotteet, maksamme hyvityksen sinulle viipymättä ja joka tapauksessa 14 päivän kuluessa siitä päivästä, kun olemme saaneet tiedon irtisanomisesta tai peruuttamisesta.

  4. Poikkeukset

  4.1. Seuraavaan kaltaiset tuotteet eivät ehkä ole palautettavissa näiden ohjeiden ja sääntöjen mukaisesti: mikä tahansa tuote, joka on tehty toiveidesi mukaisesti (mittatilaustyönä) tai mikä tahansa tilauksen mukaan tehty tuote tai mikä tahansa tuote, joka on yksilöllistetty tai mukautettu sinulle sopivaksi tai lahjakortit.

  5. Hyvitykset

  5.1. Hyvitämme sinulle maksamasi hinnan kokonaan kaikissa niissä tapauksissa, jolloin tuote on asianmukaisesti, näiden ohjeiden ja sääntöjen mukaisesti palautettu.

  5.2. Hyvitämme sinulle alkuperäisestä kuljetuksesta koituneet kustannukset, jotka liittyvät palautettavaan tuotteeseen.

  5.3. Emme hyvitä sinulle mitään niistä kuluista, jotka aiheutuvat tuotteen palautuksesta meille.

  5.4. Hyvitämme maksamanne summan samalla maksutavalla, jota on käytetty maksettaessa, ellet nimenomaan ole sopinut toisin. Missään tapauksessa sinulle ei koidu minkäänlaisia hyvityksestä koituvia kuluja.

  5.5. Käsittelemme sinulle tulevat hyvitykset niin nopeasti kuin mahdollista ja joka tapauksessa 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palauttamasi tuotteen.

  6. Virheelliset palautukset

  6.1. Mikäli palautuksesi on ristiriidassa näiden ohjeiden ja sääntöjen kanssa, eikä sinulla ole mitään muuta laillista oikeutta palautukseen tai tuotteen vaihtoon, me emme hyvitä ostohintaa tai vaihda tuotetta.

  7. Yhteystietomme

  7.1. Tämän verkkosivuston omistaa ja sitä ylläpitää Hansa24 Group Oy Ltd.

  7.2. Voitte ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla [email].

  8. Peruutuslomake

  Peruuttakaa tilaukseni nro____

  1. Tuotteen kuvaus
  2. Tilauspäivämäärä
  3. Toimituspäivämäärä
  4. Nimesi
  5. Toimitusosoite
  6. Päivämäärä
  scroll to top