Meistä

VIERASMAJA OY on virolaisen Hansa24 Group OÜ:n tytäryhtiö, joka toimii Suomessa tuotenimellä Vierasmaja.fi ja jonka henkilökunta on suomenkielistä.  

Hansa24 yrityksellä on pitkä historia puisten piharakennusten parissa, vuonna 2018 valmistimme tuotteitamme yli 4 miljoonan arvosta ja saimme parhaan mahdollisen luottoluokituksen AAA Euroopan johtavalta liiketoimintatietojen tarjoajalta Bisnodelta.

Kasvaen pienestä virolaisesta toimijasta tänä päivänä toimitamme tuotteitamme Suomen lisäksi mm. Ruotsiin, Saksaan, Itävaltaan, Englantiin ja Espanjaan.

Meillä korkea laatu on aina etusijalla.

Yrityksemme on keskittynyt ainoastaan laadukkaisiin, puisiin piharakennuksiin, suunnittelemme ja valmistamme ne kauniilla Saarenmaalla. Toimitamme kaikki tuotteemme HIAB kalustolla nostureineen, jotta toimitus on mahdollisimman vaivaton ja turvallinen.

Kaikissa puisissa piharakennuksissamme on mittoihin leikatut seinähirret, lattialaudat, kattolaudat, ovet, ikkunat, tarvittavat ruuvit, naulat, pultit, piirustukset sekä kaikki muut tarvittavat puuosat laadukkaasta pohjoisen kuusesta valmistettuna.

Puiset piharakennuksemme on pakattu vedenpitäviin paketteihin, jolloin osat säilyvät paketissaan samanlaisena kuin tehtaalta lähtiessään, vaikka asennus tapahtuisi myöhemmin.

Lisäksi voit lisätä tuotepakettiisi erilaisia ulkokattovaihtoehtoja, puunsuoja-aineita ja eristepaketteja – näin saat kaiken tarvitsemasi samassa paketissa, yhdellä kertaa!  

Kaikki puutuotepakettimme on suunniteltu niin, että niiden pystyttäminen on itsekin mahdollisimman helppoa ja nopeaa, mutta halutessanne tarjoamme myös asennuksia ammatilaisten toimesta ympäri Suomea.

Tavoitteenamme ei ole tarjota markkinoiden edullisimpia perinteisiä puisia piharakennuksia, vaan korkelaatuisia, moderneja puisia rakennuksia, jotka kestävät pitkään. Yli 90% markkinoilla olevissa tuotteissamme on saksalaista laatua olevat ikkunat kääntökallistusjärjestelmällä, laadukkaat ovenkahvat, lukot, saranat metalliset tukipilarit, jotka asennetaan niille valmiiksi tehtyihin reikiin. Myös mm. lattialautamme ovat paksua materiaalia, jonka johdosta puurakennuksemme tuovat rahoillesi todellista vastinetta pitkäikäisyydellään.