Meistä

Keitä me olemme ja mitä me teemme

Vierasmaja.fi  verkkokauppa kuuluu yhtymään Hansa24 Group Ltd. Olemme kansainvälinen yritys, jonka toimialoina on hirsimökkien suunnittelu, valmistus, myynti ja toimitus eri maihin kuten Suomi, Yhdistynyt kuningaskunta, Espanja, Portugali, Saksa, Itävalta, Sveitsi, Irlanti, Uusi-Seelanti ja muut maat. Suurimmalle osalle kesämökeistämme on ominaista ainutlaatuinen Hansa24-suunnittelutyyli ja moderni ulkonäkö. Me pyrimme kovasti muotoilemaan kauniita, mutta käytännöllisiä hirsimökkejä samalla säilyttäen ne yksinkertaisina ja edullisina. Ystävälliset asiakaspalvelutiimimme Malagassa sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ovat käytettävissänne kuusi päivää viikossa ja vastaavat mielellään kaikkiin mahdollisiin asiaan kuuluviin kysymyksiinne.

Piharakennuksemme sekä hirsimökkimme on valmistettu kestävästi hankitusta ja hitaasti viljellystä pohjoisesta kuusesta. Luodaksemme teille laadukkaita tuotteita käytämme uusinta puunjalostusteknologiaa. Suurimman osan mökeistämme voivat koota DIY (do-it-youself/tee se itse) harrastajat itse. Kuitenkin ne, jotka mieluummin haluavat viettää vapaa-aikansa jotain muuta tehden, voivat palkata ammattilaistekijät tekijät kokoamaan mökkiään yhdessä tai kahdessä päivässä sen koosta riippuen.

Kaikki tuotteemme on pakattu turvallisesti ja vedenpitävästi, joten ne voidaan pitää pakattuna lyhyen ajan, kunnes olette valmiina mökin kokoamiseen. Toimitamme kaikkialle Suomeen.

Miksi valita meidät?

Hansa24 on kehittynyt tunnustetuksi organisaatioksi Euroopassa, joka rakentuu kovan työn ja omistautumisen perustalle.  Rehellisyytemme, yhteistyömme ja avoin lähentymistapamme on siivittänyt meidät saavuttamaan nykyisen asemamme. Nämä arvot ohjaavat meitä myös tulevaisuudessa. Tarjoamme asiakkaillemme lyömättömät hinnat, turvallisen verkkotilaamisen ja moitteettoman asiakaspalvelun.

Ei ole mitään piilotettuja lisäkustannuksia. Kaikissa vakiotuotteissamme on vahvat seinät, lattialaudat, kattohuopa, asennusohjeet. Kaikki tarvittava on mukana hirsimökin kokoamiseen.

Kaikilla piharakennuksillamme on 5 vuoden takuu.

Kaikki ehtomme noudattavat sähköisen kaupankäynnin lainsäädäntöä. Se tarkoittaa, että meidän toimintaperiaatteemme ovat 100% turvallisia ja luotettavia hirsimökkinne hankintaa varten. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että maineemme on vertaansa vailla ja toivomme, että tarjoatte meille tilaisuuden tehdä myös teidät tyytyväisiksi!

Vierasmaja.fi on todennäköisesti paras verkkokauppa Suomessa korkealaatuisten piharakennusten ja kesämökkien hankintaan erittäin kilpailukykyisin hinnoin.

 

Meidän partnerimme

 • Hansa Gartenhaus Österreich
  Gartenhäuser, Gartenschuppen, Holzgaragen und Holzpavillons
 • Summerhouse24
  Log cabins, garden summer houses, wooden storage sheds, BBQ huts, sauna cabins and gazebos in the UK.
 • Attefallshuset24
  Timmerstuga, attefallshus, förråd, grillhus, bastuhus – Sverige
 • Zahradny Domcek
  Zrubové záhradné domčeky, chaty, drevené dielne a kôlne, grilovacie altánky, saunovacie domčeky a celoročné altánky na Slovensku
 • Aiamaja24
  Aiamajad, Aiakuurid, Saunamajad, Puidust Garaažid
 • Hansagarten24 GmbH
  Hochwertige Gartenhäuser, Gartenschuppen, Holzgaragen und Holzpavillons günstig kaufen!
 • Casetas De Jardin24  ¡compre su caseta de jardín a los expertos!