Tietopankki

Kokoamisohjeet (PDF) »

Tilaaminen

Yksikään sopimus meidän ja teidän välillämme ei tule voimaan ennen, kuin olemme hyväksynyt tilauksenne tilausprosessiosassa esitetyn menettelyn mukaisesti.
Sopimuksen tekeminen verkkosivumme kautta tuotteiden hankkimiseen meiltä edellyttää, että on ryhdyttävä seuraaviin asioihin: teidän on lisättävä valitsemanne tuotteet ostoskärryyn, ja jatkakaa sitten kassalle; on lisättävä maksajan tiedot, vastaanottajan tiedot ja toimitusosoite; sen jälkeen valitkaa haluamanne maksutapa ja vahvistakaa tilauksenne ja suostumuksenne tämän asiakirjan ehtoihin. Jos valitsette laskutuksen, lähetämme teille tilausvahvistuksen (lasku) sähköpostitse, kun olette suorittanut kassaproseduurin (jolloin tilauksestanne tulee sitova sopimus). Maksun voi suorittaa kortilla, PayPalilla ja muilla verkkomaksuilla, jotka siirretään maksupalveluntarjoajamme verkkosivuille ja maksupalveluntarjoajamme käsittelee maksunne; lähetämme teille ensimmäisen kuittauksen ja tilausvahvistuksen (jolloin tilauksestanne tulee sitova sopimus).

Maksuehdot

Teidän on maksettava tilaamienne tuotteiden hinnat kassaprosessin aikana, jos valitsette verkkomaksun tai maksamisen määrätyn ajan kuluessa ja summat, jos valitsette laskutusmaksun.
Jos valitsette laskutusmaksun, suorittakaa maksu suoraan pankkitilillemme. Tilaustanne ei käsitellä ennen kuin rahat ovat maksettu tilillemme.
Tehkää maksu 3 työpäivän kuluessa tilauksen tekemisestä verkossa. Käyttäkää tilausnimeä (order ID) maksun viitearvona. Jos maksunne ei ole saapunut tilillemme määräajassa, niin tilauksenne peruutetaan automaattisesti.
50% talletus vaaditaan tilauksenne jatkamiseen ja maksun saldo on tehtävä 5 päivää ennen toimitusta.

Toimitus

Pyrimme toimittamaan hirsimökkimme 35 arkipäivän aikana siitä, kun tilaus ja ennakkomaksu ovat tehdyt. Toimituksien hinnat piharakennuksille Suomessa. Voitte myös itse järjestää tilaamanne hirsimökin kuljetuksen Helsingin varastoltamme.
Huomioittehan, että perustoimituksemme tapahtuu nosturiautolla, jonka täytyy pystyä toimittamaan raskas kuorma perille asti. Varmistattehan, että toimitusosoitteeseen pääsee yhdeksän metrin pituisella nosturiautolla, joka painaa 22 000 kiloa.

Palautusoikeus

Voitte peruuttaa tilauksenne (ilman mitään perusteluja) alkaen tilauksen tekohetkestä ja päättyen 14 päivää sen jälkeen, kun tilaamanne tuotteet ovat fyysisesti toimitettu teille tai valtuuttamallenne henkilölle. Peruuttaaksenne tilauksen täytyy teidän ilmoittaa meille päätöksestänne peruuttaa tilaus. Voitte ilmoittaa sen meille lähettämällä sähköpostitse kirjallisen ilmoituksen, jossa kerrotte päätöksestänne. Palautusoikeus ei käytäntömme mukaan koske kuitenkaan seuraavia tuotteita: tuote, joka on tehty toiveittenne mukaisesti; tilaustuote; tuote, joka on muokattu tai yksilöity teitä varten; lahjakortit.

Asennus

Useimmat hirsimökeistämme on helppo pystyttää kahden ihmisen voimin ilman ammattilaisapua. Mutta jos ette kuitenkaan löydä tarpeeksi aikaa tai haluatte apua, voitte kääntyä meidän rakennuspalvelumme puoleen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että mökkinne on rakennettu turvallisesti ja laadukkaasti. Rakennuspalvelumme on käytettävissä kaikkialla Suomessa. Joillakin alueilla hinnat saattavat vaihdella, joten pyydämme, että tarkistaisitte tämän ennen tilaamista. Pystytys tapahtuu seitsemän arkipäivän kuluessa toimituksesta. Rakennuspalvelumme koskee ainoastaan hirsimökkien pystytystä eikä sisällä lisätarvikkeita (kattohuovat, -laatat, maalaus, pinnoitteet yms.). Mökille tarkoitetun maa-alan tulee olla tasainen, jotta pystytys onnistuu.

Takuu

Kaikilla piharakennuksillamme on viiden vuoden valmistajatehtaan takuu. Puisten piharakennusten takuu ei kuitenkaan kata seuraavissa tilanteissa: – luonnonmateriaalina-  ominaispiirteiden ja värisävyjen vaihtelut, jotka johtuvat puun rakenne-eroista ja jotka eivät vaikuta itse puuhun; kuivumisen aiheuttamat yksityiskohdat puussa, kuten pienet halkeamat ja reiät; puun epätasaiset yksityiskohdat, jos ne eivät haittaa asennusta; valitukset, jotka johtuvat epäpätevästä pystytyksestä tai koskevat rakennuksen vajoamista, joka johtuu epäpätevästi tehdyistä perustuksista; valitukset, jotka koskevat itse tehtyjä muutoksia rakennukseen; puumateriaalien muutokset, jotka johtuvat epäpätevästä puun käsittelystä ja riittämättömästä hoidosta ja huollosta.