• 10 syytä miksi sinun kannattaa hankkia kesämökki

  10 syytä miksi sinun kannattaa hankkia kesämökki

  Puiset kesämökit nostavat suosiotaan, kun ihmiset eivät vallitsevan tautitilanteen vuoksi matkustele ulkomaille. Kesämökki on myös oiva sijoituskohde. Vierasmajan monipuoliset hirsirakennukset sopivat tarvittaessa myös ympärivuotiseen käyttöön. Kerron sinulle seuraavaksi, miksi sinun kannattaisi sijoittaa Vierasmajan kesämökkiin

  1 – Puinen kesämökki kasvattaa kiinteistön arvoa

  Jos haluat kasvattaa kiinteistösi kokonaismarkkina-arvoa, saattaa tyylikkäällä kesämökillä olla siihen positiivinen vaikutus. Puinen kesämökki tekee kiinteistöstäsi houkuttelevamman potentiaalisille asiakkaille. Nykyään yhä useammat ihmiset työskentelevät kotona, joten kesämökillä ei ole vain esteettinen arvo, vaan se on myös erittäin hyödyllinen. Jos siis päätät myydä omaisuutesi lähitulevaisuudessa, voit markkinoida kesämökkiäsi vaikka puutarhatoimistona, vierastalona tai jopa pelihuoneena, mahdollisuudet ovat rajattomat.

  2 – Puiset kesämökit ovat edullisia ja taloudellisia

  Betonista, tiilistä ja kivimateriaaleista valmistetut rakenteet ovat yleensä kalliimpia kuin kokonaan puusta valmistetut. Käytä asiantuntijan apua tai osta kesämökkisi luotettavasta paikasta varmistaaksesi, että hyödynnät kaikki puurakenteiden taloudelliset ominaisuudet. Saatat säästää paljon vaivaa ja rahaa, kun hankit kesämökkisi Vierasmajasta ja yllätyt, kun näet kuinka nopeasti koko rakennusprosessi tulee valmistumaan.

  3 – Puiset kesämökit ovat energiatehokkaita

  Sähkö- ja sähkönsiirtolaskut ovat jatkuvasti kasvamassa, siksi olisi hyvä etsiä keinoja, jolla sähkön kulutusta voisi hillitä. Koska Vierasmajan kesämökit on valmistettu luonnollisista puutuotteista, ovat ne energiatehokkaampia kuin muut rakennelmat. Puu on luonnollinen eristin, joka estää lämmön siirtymistä. Koska puu toimii erinomaisena lämmöneristeenä, kesämökki on aina viihtyisä – säällä kuin säällä.

  Bonusominaisuus: puu on myös erinomainen melunvaimennin, joten voit muuttaa kesämökistäsi kotitoimiston, eikä sinun tarvitse enää huolehtia naapurin koirasta, liikenteestä ja muista häiriöistä niin paljon.

  4 – Puu on ympäristöystävällistä materiaalia

  Jos etsit ympäristöystävällistä materiaalia, on puu paras vaihtoehto. Hirsirakenteet valmistetaan puista, jotka oikein hoidettuina ovat luonnostaan ​​uusiutuvia luonnonvaroja. Puuntyöstö ei tuota jätettä lähes ollenkaan, koska kuoresta, sahanpurusta ja oksista voidaan tehdä multaa, polttoainetta, muovattuja ja laminoituja puutuotteita. Puurakenteet ovat myös melko pitkäikäisiä ja ne voidaan helposti kierrättää, kun niitä ei enää tarvita. Jos etsit tapoja vähentääksesi hiilijalanjälkeäsi, voi puurakenteeseen sijoittaminen olla hyvä ratkaisu.

  5 – Puisia kesämökkejä on useita eri muotoja ja kokoja

  Kesämökkejä on monenlaisella ilmeellä varustettuja ja löydät Vierasmajan valikoimasta todennäköisesti sellaisen, joka sopii tarpeisiisi ja mieltymyksiisi. Halusitpa sitten minimalismista designia, modernin rakenteen tai jotain perinteisempää – löydät meiltä paljon erilaisia malleja. Sinun ei tarvitse myöskään murehtia malliemme tarkoista mitoista tai ominaisuuksista, koska useimmat kesämökit ovat täysin muokattavissa. Jos pidät tietystä mallista, mutta se osoittautuu hiukan liian suureksi tai pieneksi, asiantuntija tekee tarvittavat muokkaukset varmistaakseen, että kesämökki tulee sopimaan täydellisesti pihapiiriisi.

  6 – Kesämökkisi voi olla lisätulon lähde

  Kuten sanottu, puiset kesämökit voivat lisätä kiinteistösi arvoa. Mutta ei siinä vielä kaikki; näistä monipuolisista hirsirakennuksista voidaan helposti tehdä loma- tai vuokra-asunto. Airbnb:n kaltaiset alustat ovat yhä suositumpia ja monet ihmiset ovat innoissaan matkustamisesta, jossa voi viettää muutaman yön maalaismaisissa mökeissä. Jos asut paikassa, joka houkuttelee paljon turisteja, puisen kesämökin muuttaminen vuokrakohteeksi voi olla hyvä tapa rakentaa uusi tulolähde.

  7 – Puiset kesämökit voidaan muuttaa vierashuoneiksi

  Jos sinulla on iso perhe ja rakastat viihdyttää vieraita, puinen kesämökki tarjoaa ylimääräistä majoitustilaa. Vierailijat viettävät yön varmasti mielellään kauniisti sisustetussa puutarhatalossa, koska heillä on enemmän yksityisyyttä ja he ovat myös pois jaloista pyörimästä. Varttuvat lapset saattavat tarvita myös pienen oman paikkansa hengailuun, joten voit tehdä puutalosta erillisen huoneen heille.

  8 – Saat enemmän varastotilaa

  Kukapa ei voisi hyötyä lisääntyneestä varastotilasta? Talvivaatteita, urheiluvälineitä, kalastustarvikkeita ja/tai polkupyöriä on melko vaikea säilyttää talon sisällä. Jos sinulla on suuri perhe, jolla on paljon harrastuksia, tiedät mistä puhun 🙂 Puinen kesämökki on loistava paikka varastoida kaikki nämä tavarat säältä suojaan. Älä tuhlaa kallisarvoista lattiapintaasi kodin sisällä vaan siirrä kaikki varastotavarat puiseen varastotilaan.

  9 – Puurakenteet kestävät äärimmäisiä sääoloja

  Laadukkailla puurunkorakenteilla on suuri kestävyys / painosuhde, ja ne on valmistettu kestämään kaikenlaista säätä ja jopa luonnonkatastrofeja, kuten tulvia, maanjäristyksiä ja tulipalojakin. Puulla on luonnollinen joustavuus, joten puisten kesämökkien elinikä on erittäin pitkä. Lisäksi asianmukaisesti huolletulla ja säännöllisesti hoidetulla puulla on suurempi iskunvaimennuskyky kuin betonilla.

  10 – Saat yksityisen pyhäkön

  Jos sinulla on kiireinen aikataulu, iso perhe ja muutama lemmikki, tarvitset luultavasti ylimääräistä tilaa, jossa voit nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta. Investoimalla Vierasmajan puiseen kesämökkiin saat kauniin lisätilan puutarhanäkymällä, jossa voit lukea kirjaa, keskittyä itseesi, joogata tai oppia uuden taidon, kuten vaikkapa maalaamisen tai kuvanveiston. Monet kodinomistajat tekevät puutarhastaan ​​yksityisen työtilan, kotitoimiston tai harrastushuoneen. Käytä mielikuvitustasi ja tee Vierasmajan kesämökistä oma yksityinen pyhäkkösi, jossa voit rentoutua pitkän työpäivän jälkeen.

  scroll to top