• Oletko haaveillut autotallista?

  Oletko haaveillut autotallista?

  Kevätaurinko alkaa sulattelemaan jo hankia. Nyt on hyvä aika suunnitella jo kevään pihahommia. Tiesitkö, että autotallin hankkiminen on loppujen lopuksi aika helppo juttu? Käy ensin valitsemassa itsellesi sopivin malli vierasmaja.fi:n valikoimasta. Hoida mahdolliset rakennuslupa-asiat kuntoon oman kuntasi rakennusvalvonnasta. Valitse pihastasi sopiva paikka autotallille ja ryhdy hommiin.

  Vierasmajan laajasta valikoimasta löydät tyylikkäitä, monipuolisia ja korkealaatuisia vaihtoehtoja. Puusta rakentaminen on suosittua, sillä puulla on monia hyviä puolia, joista kerron seuraavaksi hieman lisää.

  Puisten autotallien monia etuja

  Lämpötila – Puu on luonnollinen rakennusmateriaali, jolla on erinomaiset eristysominaisuudet rakenteessa olevien ilmataskujen ansiosta. Vaikka et aio viettää paljon aikaa autotallissasi kylmien talvikuukausien aikana, saatat joutua hakemaan sieltä työkaluja, korjaamaan jotain tai huoltamaan autosi. Puiset autotallit, ovat talvella yleensä paljon lämpimämpiä kuin betoniset tai metalliset.

  Hieno muotoilu – Jos lisäät uuden rakennuksen pihaasi, olisi sääli olla valitsematta sellaista, jolla on esteettisesti miellyttävä muotoilu. Autotallimme ovat valmistettu parhaasta pohjoismaisesta puusta, jolla on moderni ilme ja ainutlaatuinen rakenne.

  Helppo asentaa – Puisia hirsirakennuksia pidetään helpoimmin asennettavina riippumatta niiden käyttötarkoituksesta. Autotallit ovat rakennuksista yksinkertaisimpia, joissa ei ole paljon yksityiskohtia. Joten jos etsit autotallia, jonka asentaminen vie vain muutaman päivän on puinen tähän paras vaihtoehto.

  Monipuolinen – Puiset autotallimme ovat monikäyttöisiä. Saat samalla mukavan säilytystilan tai vaikkapa puutarhakatoksen. Autotalliemme koot vaihtelevat kompaktista 16m2 kokoisesta yhden auton tallista aina 31m2 kokoiseen kahden auton talliin, jossa riittää varasto- ja työtilaa.

  Ympäristöystävällinen – Hirsirakennuksemme on valmistettu hitaasti kasvavasta pohjoismaisesta kuusesta, jota on kasvatettu ympäristöä kunnioittaen. Koska puu on luonnollinen materiaali, se voidaan helposti hävittää vahingoittamatta ympäristöä. Se voidaan helposti korjata ja käyttää uudelleen. Jos päätät, että et tarvitse autotalliasi enää, voit lahjoittaa sen jollekin, joka tarvitsee romupuuta, tai käyttää sitä toiseen projektiin. Tämän lisäksi puu on luonnollinen eristin, joten tarvitset vähemmän sähköä pitämään autotalliasi lämpimänä.

  Kestävä – Hirsirakennukset voivat kestää eliniän, jos niitä hoidetaan oikein. Jos maalaat ne uudelleen ja korjaat mahdolliset reiät ja vuodot heti, kun huomaat ne, puinen autotallisi on erittäin kestävä. Hirsirakennukset on suunniteltu kestämään monenlaista säätä – aurinkoa, sadetta, lunta ja pakkasta. Hirsirakennusten kestävyys tekee niistä kannattavan investoinnin.

  Paljonko puinen autotalli maksaa?

  Tarjoamme laajan valikoiman hirsirakennuksia pienistä ja kohtuuhintaisista tilaviin ja arvokkaampiin. Joten budjetistasi riippumatta lupaamme, että löydät jotain tarpeisiisi sopivaa. Edullisemmat puiset autotallimme alkavat 2280 eurosta, ja ylellisemmät vaihtoehdot voivat maksaa jopa 7670 euroa.

  Suosittelemme tasaista ja vankkaa betoniperustusta, joka kannattaa teettää ammattilaisella. Tee se itse -mies rakentaa apurin kanssa autotallin muutamassa päivässä. Voit myös tilata meiltä kasauspalvelun.

  Voit valita autotalliisi halutessasi kattolevyt (grafiitinmusta, hiilenharmaa, metsänvihreä, luonnonruskea tai tiilenpunaisen) ja vesikourut (musta, harmaa, ruskea, antrasiitti ja valkoinen). Lisäksi voit valita pakettiisi puunsuoja-aineen lukuisista eri värisävyistä. Lue lisää täältä

  scroll to top