• Pihamökki ensi kesäksi

  Onko sinulla jo pihamökki puutarhassasi? Jos on, niin olet varmasti iloinen hankinnastasi ja olet saanut nauttia monista mahdollisista käyttötarkoituksista, joita pihamökki tarjoaa. Jos sen sijaan oma pihamökki on vielä hankitalistallasi, niin nyt on hyvä hetki valmistautua ensi kevään pihamökkikauteen.

  Unelmoi ja suunnittele

  Minkälainen pihamökki olisi juuri sinulle oikeanlainen? Ota itsellesi kynä ja paperia lähettyville ja lähde hetkeksi mielikuvitusmatkalle unelmiesi puutarhaan, jossa komeilee sinun haaveilemasi pihamökki.

  yard cottage

  Sulje hetkeksi silmäsi ja laskeudu omaan rauhalliseen tilaasi. Visualisoi unelmiesi pihamökki edessäsi. Anna mielikuvituksesi lentää vapaasti ja luo itsellesi sellainen pihamökki, jossa viihdyt perheesi ja ystäviesi kanssa.

  Onko pihamökissäsi harja-, pulpetti- vai tasakatto?

  Onko pihamökissäsi monia huoneita?

  Onko pihamökissäsi oma sauna ja palju katetulla terassilla?

  Onko pihamökissäsi kesäkeittiö ja takkahuone?

  Onko pihamökissäsi tarkoitus oleskella ympäri vuoden?

  Kun palaat mielikuvitusmatkaltasi takaisin, ota kynä käteen ja kirjoita suunnitelmasi paperille. Kuvaile unelmiesi pihamökki mahdollisimma tarkasti.

  Toteuta unelmasi ammattilaisen kanssa

  Mene seuraavaksi kurkistamaan vierasmaja.fi pihamökkivalikoimaa ja etsi sieltä unelmiesi pihamökki. Jos unelmiesi pihamökki ei löydy valikoimastamme, olethan meihin rohkeasti yhteydessä, niin sunnitellaan sellainen sinulle! Voimme räätälöidä valikoimassamme olemassa olevaa pihamökkiä toiveittesi mukaan tai sitten voimme sunnitella sinulle täysin yksilöllisen, juuri sinun unelmiesi pihamökin.

  Kun pihamökkimalli on valikoitunut, saat rakennepiirrustukset itsellesi perustuksia varten. Lue täältä tarkemmat vinkit sopivan perustuksen tekemiselle. Riippuen valitsemastasi mallista, on pihamökin toimitusaika muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen. Ehdit hyvin siinä ajassa työstää pihasi valmiiksi tulevaa pihamökkiä varten!

  Ota pihamökin paikkaa sunnitellessasi huomioon ilmansuunta, jos haluat nauttia auringonpaisteesta sekä etäisyys talostasi tai naapuristasi. Mieti haluatko pihamökiltäsi enemmän omaa rauhaa vai haluatko siitä jatkeen olohuoneellesi, johon voi siirtyä ulko-ovelta muutamilla askeleilla?

  Vierasmaja.fi pihamökki

  Vierasmaja.fi pihamökki valmistetaan hitaasti kasvaneesta pohjoismaisesta kuusesta, jotka hankitaan Suomen, Ruotsin ja Viron kestävästi kasvatetuista metsistä. Hirret työstetaan omalla tehtaallamme viimeisintä puunjalostustekniikkaa hyödyntäen.

  Vierasmaja.fi toimittaa pihamökit kaikkialle Suomeen. Saat meiltä lyömättömän hinta-laatusuhteen ja 5 vuoden takuun kaikille pihamökeillemme.

   

  scroll to top