• Hirsitalo – rakenna luonnollisesti, asu luonnollisesti

  Hirsirakentamisen monet hyödyt Hirsitalo on hyvin hengittävä, kun hirsirakentamisessa ei käytetä muovisia eristeitä. Puu imee itseensä ilmasta kosteutta ja vapauttaa sitä ympäristöönsä. Näin se säätelee sisäilman puhtautta ja kosteutta pitäen sen tasapainoisena. Allergioista tai astmasta kärsivät raportoivat usein huomattavasta parannuksesta oleskellessaan hengittävässä hirsirakennuksessa. Puu toimii erinomaisena luonnollisena lämpöeristimenä. Puu rakennusmateriaalina tekee hirsitalosta myös edullisen, koska rakentamisessa ei tarvita monia muita rakennusmateriaaleja. Säästyt muun muassa eristemateriaalikustannuksilta, koska rakennat jo suoraan eristemateriaalilla. Alhaiset energia-, hankinta- ja rakennuskustannukset sekä erinomainen elinympäristö ovat tekijöitä, jotka tekevät hirsitaloista yhä suositumpia. Koska puu on uusiutuva raaka-aine, sillä on siksi myös erinomainen ekologinen jalanjälki. Laadukkaat hirsirakennukset tunnetulta perinteiseltä yritykseltä Hirsirakennuksemme on valmistettu pohjoismaisesta kuusesta, joka kasvaa kylmässä ilmastossa vain hyvin hitaasti ja on siksi erittäin kiinteää ja hienorakeista. Kuivatamme puun hitaasti ja varovasti kuivausuunissa, kunnes vesipitoisuus on 18 %, jotta rakentamisen jälkeen ei enää tapahdu laskeutumista. Lankut sahataan sitten millimetrin tarkkuudella tehtaallamme valmiiksi. Löydät hirsirakennusvalikoimastamme 40-92 mm seinävahvuuksia. Kaikki osat on merkitty, laatutarkastettu ja pakattu asianmukaisesti. Voit koota hirsirakennuksen jopa itse yksien apukäsien avulla seuraamalla yksityiskohtaisia ohjeita. Seinähirsien tukevuus varmistetaan kaksinkertaisilla urilla ja kielekkeillä. Halkeamista johtuvaa vetoisuutta ei tule. Jokaisen hirsirakennuksen 5 vuoden takuu tarkoittaa myös sitä, että otamme vastuun materiaalien korkeasta laadusta ja rakentamisesta. Luonnollinen hirsitalo – luonnollisesti Vierasmajalta Hirsitalo tarjoaa paitsi edellä mainitut edut taloudelle ja asumisen laadulle, mutta se myös näyttää erittäin hyvältä. Hirsirakennus, jossa on luonnolliset puiset seinälankut, sopii luonnonläheiseen ympäristöön. Tarjoamme erilaisia kokoja, tyylejä ja pohjaratkaisuja. Vakuuta itsesi hirsirakennusvalikoimamme monimuotoisuudesta ja valitse henkilökohtaisiin mieltymyksiisi sopiva arkkitehtuuri ja sille sopiva väri 15 eri sävystä.

  Hirsitalo, hirsimökki, hirsirakennus – rakkaalla huvilalla on monta nimeä. Hirsirakentamisella tarkoitetaan rakennustapaa, jossa puunrunkoja tai sahattuja massiivipuulautoja pinotaan vaakasuoraan ja ne lukitaan kulmiin palapelimaisten urien kautta. Näin syntyy erittäin vakaa rakenne ilman nauloja, ruuveja tai muita rautaosia. Tällä tavoin saadaan aikaiseksi kestävä ja täysin luonnollinen seinäratkaisu, jonka eristysominaisuudetkin ovat paremmat, koska rautaosat toimivat tavallisesti lämpösiltoina johtaen hyvin lämpöä.

  Hirsirakentamisen monet hyödyt

  Hirsitalo on hyvin hengittävä, kun hirsirakentamisessa ei käytetä muovisia eristeitä. Puu imee itseensä ilmasta kosteutta ja vapauttaa sitä ympäristöönsä. Näin se säätelee sisäilman puhtautta ja kosteutta pitäen sen tasapainoisena. Allergioista tai astmasta kärsivät raportoivat usein huomattavasta parannuksesta oleskellessaan hengittävässä hirsirakennuksessa.

  Puu toimii erinomaisena luonnollisena lämpöeristimenä. Puu rakennusmateriaalina tekee hirsitalosta myös edullisen, koska rakentamisessa ei tarvita monia muita rakennusmateriaaleja. Säästyt muun muassa eristemateriaalikustannuksilta, koska rakennat jo suoraan eristemateriaalilla.

  Alhaiset energia-, hankinta- ja rakennuskustannukset sekä erinomainen elinympäristö ovat tekijöitä, jotka tekevät hirsitaloista yhä suositumpia. Koska puu on uusiutuva raaka-aine, sillä on siksi myös erinomainen ekologinen jalanjälki.

  Laadukkaat hirsirakennukset tunnetulta perinteiseltä yritykseltä

  Hirsirakennuksemme on valmistettu pohjoismaisesta kuusesta, joka kasvaa kylmässä ilmastossa vain hyvin hitaasti ja on siksi erittäin kiinteää ja hienorakeista.

  Kuivatamme puun hitaasti ja varovasti kuivausuunissa, kunnes vesipitoisuus on 18 %, jotta rakentamisen jälkeen ei enää tapahdu laskeutumista. Lankut sahataan sitten millimetrin tarkkuudella tehtaallamme valmiiksi. Löydät hirsirakennusvalikoimastamme 40-92 mm seinävahvuuksia. Kaikki osat on merkitty, laatutarkastettu ja pakattu asianmukaisesti. Voit koota hirsirakennuksen jopa itse yksien apukäsien avulla seuraamalla yksityiskohtaisia ​​ohjeita.

  Seinähirsien tukevuus varmistetaan kaksinkertaisilla urilla ja kielekkeillä. Halkeamista johtuvaa vetoisuutta ei tule. Jokaisen hirsirakennuksen 5 vuoden takuu tarkoittaa myös sitä, että otamme vastuun materiaalien korkeasta laadusta ja rakentamisesta.

  Luonnollinen hirsitalo – luonnollisesti Vierasmajalta

  Hirsitalo tarjoaa paitsi edellä mainitut edut taloudelle ja asumisen laadulle, mutta se myös näyttää erittäin hyvältä. Hirsirakennus, jossa on luonnolliset puiset seinälankut, sopii luonnonläheiseen ympäristöön.

  Tarjoamme erilaisia ​​kokoja, tyylejä ja pohjaratkaisuja. Vakuuta itsesi hirsirakennusvalikoimamme monimuotoisuudesta ja valitse henkilökohtaisiin mieltymyksiisi sopiva arkkitehtuuri ja sille sopiva väri 15 eri sävystä.

  scroll to top