• Hirsimökki – Paketimme Suurimmat Hyödyt

  Jo pelkkä standardi toimitussisältömme sisältää monia ykkösluokan laatuisia osia. Markkinoilta on vaikea löytää vastaavan laadun vakio toimitussisältöä kuin meidän toimittamamme.

  Saksalaiset
  Saksalaisvalmisteiset ovien ja ikkunoiden “tilt” avaus- ja sulkemismekanismit takaavat maksimaalisen käyttömukavuuden ja pitkän käyttöiän ja kestävyyden.
  Karkaistu-turvalasi
  Karkaistut turvalasit ovissa ja ikkunoissa takaavat ikkunoiden kestävyyden ja niiden turvallisuuden. Karkaistu turvalasi on viisi kertaa vahvempaa kuin tavallinen lasi. Rikkoontuessaan turvalasi hajoaa pieniksi murusiksi eikä vaarallisen teräviksi isoiksi paloiksi kuten tavallinen lasi. Onnettomuuden sattuessa mahdolliset vauriot ovat paljon pienempiä kun käytetään turvalasia.
  Kaksinkertaiset
  Alumiinikehyksiset tuplalasit ovissa ja ikkunoissa parantavat huomattavasti mökin käyttömukavuutta pitkälle syksyyn ja alkavaan kevääseen yhdessä tarjoamamme eristepaketin ja jonkin kevyen lämmitysratkaisun kanssa. ( tuplalasit sisältyvät kaikkiin mökkeihimme alkaen 44mm:n hirrenpaksuudesta ja siitä ylöspäin)
  Eurooppalaiset
  Euroopassa valmistetut laadukkaat ovien metalliosat kuten saranat, ovenkahvat ja lukot takaavat pitkäikäisen kestävyyden sekä helpon käytettävyyden.
  Myrskynauhat
  Metalliset myrskysuojat ja metalliset kierretanko - nurkkavahvikkeet nurkkien sisällä takaavat jäykemmän ja kestävämmän runkorakenteen.(myrskysuojat ja nurkkavahvikkeet sisältyvät kaikkiin mökkeihimme 44mm:n hirsipaksuudesta alkaen ja siitä ylöspäin)
  Massifs-kattorakenteet
  Massiivi kattorakenne takaa 120-200 kg / m2 kattokuorman kestävyyden kaikissa malleissamme. Tämä vahva rakenne takaa mökin pitkäikäisen kestävyyden.
  Peruskehykset
  Tehtaalla painekyllästetyt perustuspalkit helpottavat ja nopeuttavat mökin pystytystä. Muut mökin puuosat tulee käsitellä puunsuoja-aineella heti pystytyksen jälkeen.
  Tehtaalla
  Tehtaalla valmiiksi painekyllästetyt terassilankut ovat helppoja ja nopeita asentaa. Lankut eivät tarvitse mitään käsittelyä tai maalausta, ainoastaan paikalleen ruuvaus ja terassi on valmis nautittavaksi.
  Hitaasti-kasvava
  Kaikki puuosat on valmistettu pohjoismaisesta hitaasti kasvaneesta kuusipuusta, joka takaa jäykän rakenteen ja pitkäikäisen kestävyyden verrattuna etelässä kasvaneisiin puihin.
  Yli-kahdenkymmenen
  Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus hirsimökkien suunnittelusta ja tuotannosta. Tämä kokemus on tuottanut meille suuren määrän ammattitaitoa ja tietotaitoa hirsimökkien tuotannosta ja toimittamisesta asiakkaillemme.
  Säänkestävä
  Toimitusvaiheessa kaikki mökin osat on pakattu muovilla suojattuun pakettiin, joka suojaa mökin osia kosteudelta, auringon valolta, UV säteilyltä ja muilta sääolosuhteilta. Muovilla suojatut toimituspaketit voidaan varastoida ulkona rakennuspaikan vieressä odottamaan mökin pystytystä.
  5-vuoden-tehdastakuu
  Myönnämme kaikille mökin puuosille 5:n vuoden takuun.
  scroll to top