Hirsimökki – Paketimme Suurimmat Hyödyt

Jo pelkkä standardi toimitussisältömme sisältää monia ykkösluokan laatuisia osia. Markkinoilta on vaikea löytää vastaavan laadun vakio toimitussisältöä kuin meidän toimittamamme.

Saksalaisvalmisteiset ovien ja ikkunoiden “tilt” avaus- ja sulkemismekanismit takaavat maksimaalisen käyttömukavuuden ja pitkän käyttöiän ja kestävyyden.
Karkaistut turvalasit ovissa ja ikkunoissa takaavat ikkunoiden kestävyyden ja niiden turvallisuuden. Karkaistu turvalasi on viisi kertaa vahvempaa kuin tavallinen lasi. Rikkoontuessaan turvalasi hajoaa pieniksi murusiksi eikä vaarallisen teräviksi isoiksi paloiksi kuten tavallinen lasi. Onnettomuuden sattuessa mahdolliset vauriot ovat paljon pienempiä kun käytetään turvalasia.
Alumiinikehyksiset tuplalasit ovissa ja ikkunoissa parantavat huomattavasti mökin käyttömukavuutta pitkälle syksyyn ja alkavaan kevääseen yhdessä tarjoamamme eristepaketin ja jonkin kevyen lämmitysratkaisun kanssa. ( tuplalasit sisältyvät kaikkiin mökkeihimme alkaen 44mm:n hirrenpaksuudesta ja siitä ylöspäin)
Euroopassa valmistetut laadukkaat ovien metalliosat kuten saranat, ovenkahvat ja lukot takaavat pitkäikäisen kestävyyden sekä helpon käytettävyyden.
Metalliset myrskysuojat ja metalliset kierretanko - nurkkavahvikkeet nurkkien sisällä takaavat jäykemmän ja kestävämmän runkorakenteen.(myrskysuojat ja nurkkavahvikkeet sisältyvät kaikkiin mökkeihimme 44mm:n hirsipaksuudesta alkaen ja siitä ylöspäin)
Massiivi kattorakenne takaa 120-200 kg / m2 kattokuorman kestävyyden kaikissa malleissamme. Tämä vahva rakenne takaa mökin pitkäikäisen kestävyyden.
Tehtaalla painekyllästetyt perustuspalkit helpottavat ja nopeuttavat mökin pystytystä. Muut mökin puuosat tulee käsitellä puunsuoja-aineella heti pystytyksen jälkeen.
Tehtaalla valmiiksi painekyllästetyt terassilankut ovat helppoja ja nopeita asentaa. Lankut eivät tarvitse mitään käsittelyä tai maalausta, ainoastaan paikalleen ruuvaus ja terassi on valmis nautittavaksi.
Kaikki puuosat on valmistettu pohjoismaisesta hitaasti kasvaneesta kuusipuusta, joka takaa jäykän rakenteen ja pitkäikäisen kestävyyden verrattuna etelässä kasvaneisiin puihin.
Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus hirsimökkien suunnittelusta ja tuotannosta. Tämä kokemus on tuottanut meille suuren määrän ammattitaitoa ja tietotaitoa hirsimökkien tuotannosta ja toimittamisesta asiakkaillemme.
Toimitusvaiheessa kaikki mökin osat on pakattu muovilla suojattuun pakettiin, joka suojaa mökin osia kosteudelta, auringon valolta, UV säteilyltä ja muilta sääolosuhteilta. Muovilla suojatut toimituspaketit voidaan varastoida ulkona rakennuspaikan vieressä odottamaan mökin pystytystä.
Myönnämme kaikille mökin puuosille 5:n vuoden takuun.