• 10 syytä miksi piharakennus sopii loistavasti kotitoimistoksi

  10 syytä miksi piharakennus sopii loistavasti kotitoimistoksi

  Näyttää siltä, että yhä useammat eivät välttämättä haluaisi edes palata takaisin toimistolle, vaikka se alkaa taas olla mahdollista. Pitkä taival kotitoimistossa on muuttanut monien suhtautumista työhön ja työpaikkaan pysyvästi. Monet yritykset tarjoavatkin mahdollisuuden työntekijöiden itse valita, että tulevatko he takaisin toimistolle vai tehdäänkö työt kodista käsin.

  Kun kotitoimisto on piharakennuksessa, on mahdollista tehdä työt keskittyneesti ja sitten olemaan läsnä kotona perheelle, kun työt on tehty. Lisäksi on vielä kymmenen muuta syytä, miksi piharakennus sopii niin loistavasti kotitoimistoksi:

  1. Piharakennustoimisto tarjoaa yksityisyyttä

  Kun työskentelet piharakennuksesta käsin, sinun ei tarvitse jatkuvasti pyytää kodin muita asukkaita olemaan hiljempaa ja voit unohtaa kaikki epätoivoiset viritykset vaimentaa melua. Voit rauhoittaa piharakennustoimiston paikaksi, jossa voit keskittyä työhösi ilman että häiritset myöskään muita.

  2. Piharakennustoimisto on yllättävän edullinen ratkaisu

  Piharakennuksen hankkiminen luultavasti maksaa paljon vähemmän kuin kodin remontti toimistoa varten. Piharakennustoimiston hinta riippuu sen koosta, varustelutasosta ja muista yksilöitävistä seikoista. Vierasmajalta löytyy moneen budjettiin sopiva piharakennus kotitoimistoksi.

  3. Piharakennuksen kokoaa hyvin lyhyessä ajassa

  Vierasmajan piharakennukset toimitetaan valmiiksi mittoihinsa sahattuina osina ja sen kokoaa apurin kanssa paljon nopeampaa kuin pitkästä tavarasta rakentaminen kestäisi. Useimmiten Vierasmajan piharakennukset pystytetään alle viikossa. Ammattilaisilta se käy vuorokaudessa.

  4. Piharakennustoimisto voi lisätä luovuuttasi

  Luonnossa oleminen ja pelkästään metsän näkeminen tai metsän tuoksun haistaminenkin laskee stressitasoja. Kun stressi vähenee, jää luovuudelle enemmän tilaa. Luovassa tilassa olemme myös monesti tehokkaampia.

  5. Piharakennustoimisto voi lisätä kiinteistösi arvoa

  Viimeistelty pihapiiri ja hyvin hoidettu piharakennus nostaa takuulla kiinteistösi arvoa. Piharakennuksesta voi tehdä myös lisätulon lähteen laittamalla sen vuokralle. Piharakennus muuntuu helposti ja nopeasti monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Lisävarusteilla ja mukavuuksilla voi nostaa piharakennuksen arvoa entisestään ja lisätä kohteen kiinnostusta vuokralaisten silmissä.

  6. Piharakennustoimiston kanssa matka työpaikalle jää pois

  Varmasti monien mielestä työpaikalle menossa yksi tylsin asia on itse työpaikalle siirtyminen. Se on niin sanottua vapaa-aikaa, mutta ei se välttämältä tunnu vapaalta, jos jumittaa ruuhkassa tai on sullottuna julkiseen liikenteeseen. Kun toimisto on omalla pihalla, menee työpaikalle siirtymiseen minuutti tai pari.

  7. Voit panostaa mukavuuteen

  Jos työnantajasi ei tue kotitoimiston kalustamista rahallisesti tai toimistokalusteilla, on sinulla täysin vapaat kädet sisustaa se mieleiseksi. Voit valita itsellesi juuri sellaisen tuolin ja pöydän kuin haluat. Voit myös itse päättää milloin on hyvä hetki vaikka nostaa jalat pöydälle, ilman että saat paheksuvia katseita. Lisää sisustamisvinkkejä saat täältä.

  8. Piharakennustoimisto edesauttaa työn ja kodin välistä tasapainoa

  Tehokkuus voi olla paljon parempaa rauhallisessa kotitoimistossa kuin työpaikalla, jossa keskeytyksiä voi tulla jatkuvasti. Tauoilla ehtii nopeasti laittaa samalla astiat koneeseen, kun kahvi valuu ja palaverin aikana voi jossain tilanteissa myös ulkoiluttaa samalla koiran. Lapsetkin näkevät sinut useammin päivän aikana.

  9. Piharakennustoimisto antaa sinulle lisää joustavuutta

  Riippuen työstäsi, voit rytmittää työaikasi sinulle parhaimpaan aikaan päivästä. Aamuvirkku saattaa mennä jo viideksi hoitelemaan päivän sähköpostit. Jos sinun tarvitsee hoitaa omia asioita työpäivän aikana, voit tarvittaessa jatkaa päivää hieman myöhempään.

  10. Työtä on helppo tauottaa piharakennustoimistosta

  Jos ajatus ei juokse ja tarvitset pientä taukoa, on se helppo tehdä juuri silloin, kun sille on oikeasti tarve. Piharakennuksesta pääsee kotiin muutamalla askeleella.

  piharakennus sopii loistavasti kotitoimistoksi

  Yhteenvetona

  Piharakennustoimisto voi siis olla loistava idea, jos kodista käsin työskentely tuntuu itselle mieluisalta. Kun satsaat kotitoimistoosi hieman, on työnteko mielekästä ja tehokasta. Nyt on kaiken lisäksi juuri oikea aika alkaa suunnittelemaan kotitoimistoa syksyksi, koska toimitusajat vaihtelevat kahdesta viikosta kuuteen kuukauteen. 

  Tutustu laajaan valikoimaamme täältä.

  scroll to top