• Piharakennus edullisesti

  Piharakennus edullisesti

  Onko sinulla puutarha, jossa on tyhjää tilaa? Olet varmasti jossain vaiheessa harkinnut piharakennuksen hankkimista. Piharakennus on erittäin monikäyttöinen lisätila sekä myös kaunis elementti pihapiirissä. Piharakennus lisää puutarhan viihtyisyyttä ja lisätila tulee monille tarpeeseen, varsinkin kun monet taloudet ovat maailmantilanteen myötä tottuneet viettämään enemmän aikaa kotona. Kotona harrastetaan, pelaillaan ja vietetään aikaa ystävien kanssa, ja kaikkeen tähän voi mainiosti hyödyntää piharakennusta.

  Piharakennus edullisesti

  Piharakennuksen monet käyttötarkoitukset

  Useimmilla piharakennuksen hankkimista harkitsevalla on varmasti jo ajatus siitä, että mihin tarkoitukseen mökki tulee. Se helpottaa oikeanlaisen mallin valitsemista. Joskus sitä huomaa vasta jälkikäteen, että mihin kaikkeen muuhun piharakennusta voikaan käyttää. Aikaisemmassa artikkelissa olemme listanneet monia, jopa yllättäviäkin käyttötarkoituksia, piharakennuksille. Tässä on lisäksi vielä muutamia muita esimerkkejä:

  • Puutarhalounge, juhla- tai ulkoruokailutila
  • Etätoimisto, työpaikan toimipiste, asiakasvastaanotto tai koulutustila
  • Harrastushuone, biljardi- tai pöytätennistila
  • Sauna-, kylpy- tai takkahuone
  • Aitta tai vierasmaja
  • Varastotila tai puutarhavälineiden säilytyspaikka

  Nämä ovat vain muutamia yleisimpiä esimerkkejä lukemattomista käyttötarkoituksista. Osa Vierasmaja.fi piharakennuksista on optimoitu tiettyyn käyttötarkoitukseen, toiset ovat monikäyttöisiä. Jos vielä etsit sopivaa mallia sivuiltamme, niin suosittelemme katsomaan laajasti eri tuoteryhmistä vaihtoehtoja.

  Piharakennus edullisesti

  Kuinka paljon maksaa puinen piharakennus?

  Puusta valmistetut piharakennukset maksavat keskimäärin 5000 – 30000 €. Hinta riippuu monesta tekijästä, kuten esimerkiksi rakennuksen koosta ja seinähirren paksuudesta. Nämä edellä mainitut määrittävät kuinka paljon puuta tarvitaan ja puun hinta määräytyy yleisesti markkinoiden kysynnän ja tarjonnan mukaan.

  Laatu ja hinta kulkevat käsi kädessä. Halvinta mahdollista piharakennusta harkitessa on syytä huomioida, että se ei välttämättä ole niin pitkäikäinen tai sen viimeistelyssä saattaa olla puutteita. Myöskin seinähirren paksuus voi olla liian pieni. Markkinoilla on tarjolla jopa alle 20 mm paksuisilla hirsiseinillä varustettuja mökkejä. Vierasmaja.fi piharakennusten yleisimmät seinäpaksuudet ovat 28-50 mm.

  Tee-se-itse -rakentaja voi varmasti valmistaa itselleen vieläkin edullisemmin piharakennuksen pitkästä tavarasta, jos ei laske käytettyä työmääränsä hintaa mukaan budjettiin. Mutta se tarkkuus ja viimeistelyn laatu, jota laatuvalmistajalta voi odottaa, ei luultavasti ole saavutettavissa edullisemmalla hinnalla kuin mitä Vierasmaja.fi pystyy tarjoamaan.

  Vierasmaja.fi valmistaa piharakennuksensa omalla tehtaalla Virossa. Käytämme viimeisintä teknologiaa, jolla työstämme hitaasti kasvaneet pohjoismaiset kuuset valmiiksi hirsirakenteiksi.

  Piharakennus omien toiveiden mukaan

  Meidän perusvalikoiman lisäksi asiakkaillamme on mahdollista tehdä olemassa oleviin malleihin muutoksia tai sitten tarjoamme myös mahdollisuuden suunnitella täysin yksilöllisen mökin. Asiantuntijatiimimme on asiakkaidemme tukena koko prosessin ajan. Näin varmistamme korkean asiakastyytyväisyyden ja laadukkaan kokonaisuuden.

  Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja tehdään yhdessä pihamökkiunelmastasi totta!

  scroll to top