• Pihamökki Lindasta upea vierashuone puutarhaasi!

  Toimitimme tyytväiselle asiakkaallemme “Linda” piharakennuspaketin, jossa oli 3 x 6 m hirsimökki mustalla kattohuovalla sekä puunsuojeluaineella.

  Tämä 16m2 pihamökki pystytettiin perheen kesämökin puutarhaan vierasmajaksi erilliseen rakennukseen, jotta vierailla olisi yksityisyyttä ja omaa rauhaa. He tekivät puolet mökistä nukkumatilaksi ja toisen puolen oleskelua varten.

  Suomalaisten ja ruotsalaisten asiakkaidemme suosikki on “Linda” mökki 44mm hirrellä. Pystytys kahdelta henkilöltä, joilla jonkinlaista kokemusta puisten rekennelmien pystytyksestä, sujuu parissa päivässä. Mikäli haluatte mökin “avaimet käteen”, onnistuu se taitavilla pystyttäjillämme päivässä koko Suomen alueella!

  “Linda” on harjakattoversio “Liam” puutarhamökistä, jossa pulpettikatto ja joka on yksi suosituimpia piharakennuksiamme. Molemmat puutarhamökit on rakennettu 44mm hirrestä, niissä molemmissa on 16 m2 sisätilat, ja molemmat 6 m x 3 m ulkopuolelta. Molemmissa on kaksinkertaiset ikkunat saksalaista laatua olevat ikkunat avaus- ja kallistusjärjestelmällä (tilt and turn).  

  Molemmista näistä malleista on rakennettu myös kotitoimistoja, omia kuntosaleja, joogahuoneita, peli- ja harrastetiloja ja puutarhassa sijaitsevia upeita olohuoneita!

  scroll to top