• Iso puutarhan Vierasmaja pöytätenniksen pelaamiseen

  Asiakkaamme on lähettänyt meille erittäin hyvää palautetta ja valokuvia viime vuonna ostamastaan mökistä Large Garden Room D, joka rakennettiin hänen pojalleen pöytätenniksen pelaamiseen. Asiakkaan 13 -vuotias poika aloitti pöytätenniksen pelaamisen 5 -vuotiaana ja on nyt saavuttanut hyviä tuloksia ja jatkaa harjoittelua päästäkseen seuraavalle tasolle pelaamaan junioreissa.

  Toimitimme asiakkaalle normaalin toimitussisältöisen mökin jossa oli myös eristepaketti lattiaan ja kattoon. Asennuksen hoiti paikallinen kirvesmies ja mökkiin lisättiin asennuksen yhteydessä metallinen katto, kamina ja piippu sekä se kyllästettiin.

  Iso puutarhan Vierasmaja pöytätenniksen pelaamiseen

  Garden Room D on yksi isoimmista puutarhan vierasmajoistamme ja sitä on yleisesti käytetty harrastetilana pöytätennikseen, biljardiin tai julkisena tilana tennis tai golf clubin rakennuksena, toimistotilana, kaupallisena näyttelytilana, joga studiona tai kuntosalina.

  Toimitussisältö pitää sisällään 70 mm hirret ja 28 mm paksut lattialankut, jotka kantavat hyvin biljardipöydän tai painavat kuntosalilaitteeet, karkaistut tuplalasi-ikkunat ja ovet. saksalaiset laadukkaat ikkunamekanismit, teräksiset kierretangot hirsien sisällä joka nurkassa sekä vankat 94 mm perustustolppapalkit ja kaikki puusosat ovat valmistettu laadukkaasta hitaasti kasvaneesta pohjoismaisesta kuusesta.

  Garden Room D kuuluu meidän varastotuotteisiin ja voimme toimittaa sen 2-4 viikkossa tilauksesta.

  scroll to top