• Vierasmajan Pihamökki Nummelle asiakkaan omista suunnitelmista

    Tässä on muutamia kuvia Pihamökistä, jonka juuri toimitimme Nummelle. Asiakas oli itse suunnitellut mökin pohjaratkaisun ja ulkomuodon 10 x 4 metriä kokoiselle hirsimökille ja Vierasmaja valmisti mökin asiakkaan kuvien pohjalta. Pihamökki toimii nyt perheen monitoimitilana harrastuksiin, työn tekemiseen ja oleskeluun.
    Asiakas rakensi itse pilariperustuksen, jonka päälle tuli vahvat painekyllästetyt puiset perustuspalkit. Tämän jälkeen Vierasmajan tehtaan asennushenkilöstö pystytti mökin, asensi eristepaketin lattiaan ja kattoon ja viimeisteli kattorakenteet kolmessa päivässä.

    Tämän jälkeen asiakas itse vielä rakennuttaa mökin eteen kesäterassin tarvittavine osineen paikallisella kirvesmiehellä. Kaikki on valmiina nopeasti ja vaivattomasti vielä ennen joulua.

    Ota yhteyttä meihin email: info(at)vierasmaja.fi ja me toteutamme juuri teidän haluamanne hirsirakennuksen, joka sopii suoraan teidän omiin tarpeisiinne. Saatuamme viestinne soitamme heti takaisin ja käymme läpi kaikki tarvittavat asiat yksityiskohtaisesti.

    scroll to top