• Autotalli F kahdelle autolle, ylöspäin aukeavalla ovella

  Olemme saaneet loistavan idean Miesten Maailmaan – ohessa voitte ihastella Matin “tuunaamaa” maailmaa “Wooden Double Garage F” – mallista!

  Piharakennus toimii varastona, rakennuspajana, korjaamona, autotallina, toimistona ja paikkana, jossa rentoutua vaikkapa oman TV:n parissa!

  Matti teki itselleen tämän 6 x 6 m autotallista, jossa sisätilaa on 31m2 ja jossa on saksalaiset laadukkaat “Hörmann” ovet, jotka taipuvat jouhevasti ja tyylikkäästi.

  Ennen autotallin toimitusta perustus oli valmiina, rakennuspaketin pystytyksen jälkeen tehtiin sähkö- ja maalaustyöt noin viikossa. Moottoripyörätilan lisäksi

  Matti halusi myös mm. oman toimistotilan ja TV:n suosikkiohjelmiaan varten tilaan – toisin sanoen, täydellinen MAN CAVE! 😀 Jos haluat oman MAN CAVE tilasi, tai olet ajatellut omaa työskentelypajaa tai vaikkapa fitness aluetta, katso nettisivuiltamme erilaisia paketteja, jotka alkavat jopa 3.500 eurosta! Meillä on autotallien asennuspalvelu myös saatavana koko Suomessa, jolloin asennus vie ainoastaan päivän, pari. Autotallien koko vaihtelee 16m2 – 31m2, kaikkien autotallirakennusten takuu on viisi vuotta. 

  scroll to top