• Hansa Corner Garden Housesta tehty puutarhaan upea viihtymisalue ruokailuhuoneeksi ja terassiksi baareineen!

    Olemme iloisia voidessamme esitellä aivan upeita kuvia erään erittäin tyytyväisen asiakkaamme Corner Garden House A:n, josta tehtiin aivan upea tila puutarhaan! Lisäksi teimme Lisäksi tähän puutarhatuotepakettiin lisättiin erityisvahvaa itsekiinnittyvää Icopal Firesmart kattohuopa. Perustustyöt, puutarharakennuksen kokoaminen, maalaus ja kaikki sisätyöt asiakkaamme suoritti itse. Tätä puutarharakennusta käytetään nyt puutarhassa ateriointiin ja ulko-olohuoneena, terasseineen ja baareineen – todellinen paratiisi rentoutumiseen perheen ja ystävien kanssa!

    Puurakennuksessa on 44mm seinähirren paksuus ja peruspaketti sisältää kaksinkertaiset ikkunat ja ovet, erityispaksut 28mm lattialaudat, 18mm kattolaudat, terassilaudat, metalliset tukipilarit mutterit, naulat, pultit ja kaikki tarvittavat puuosat, jotka tehty pohjoisen kuusesta, saksalaista laatua olevat ikkunat kääntökallistusjärjestelmällä.

    Kuten useimmat suosikkituotteemme, myös Corner Garden House A on varastotuote, mikä tarkoittaa, että saat oman Corner Garden House A tuotteesi 2-4 viikossa!

    scroll to top