• Pihamökin Super Lucas E + Terassi + Varasto asennus

    Yhden meidän suositumpien mallien asennus on lopetettu. Super Lucas E:llä on 9 m2 huone, 3 x 3 veranta aluetta, sekä 1.8 x 3 m varastotilaa. Meidän asennusporukalla kesti ainoastaan 1 päivä kasata mökki kokoon.

    Super Lucas E:n tuli markkinoille kevään alussa ja on jo hyvin suosittu Saksassa, Iso-Britanniassa sekä Itävallassa ja myös muissa päin maailmaa. Monikäyttöinen mökki sopii moneen eri tarkoitukseen, siellä pystyy nauttimaan päivällisestä ulkoilmassa, sopii myös kylpytynnyrin suojaksi, iso veranta sopii hyvin oleskelualueeksi puutarhassa, huonetta voi käyttää konttorina, rauhallisena paikkana missä lukea, ruokailu alueena tai miksipä ei vaikka puutarha baarina, sen lisäksi on vielä iso varastotila missä pystyt varastoimaan puutarhatyökalut tai muut tarvikkeet.

    Super Lucas E tarvitsee 8 x 3 m:n rakennusalan puutarhassasi ja kannattaa laskea 2-4 päivää sen kokoamiseksi kahdelle aikuiselle. Lähitulevaisuudessa mökki muuttuu varastotavaraksi mikä vähentää toimitusajan 7-9 viikosta 3-4 viikkoon.

    Standardina tulee 44mm:n seinät ponttilautana, 18mm:n katto- ja lattialaudat, käsitellyt 28mm:n terassilaudat, ne ja kaikki muut puun osat ovat valmistettu pohjoismaisesta kuusipuusta. Liukuovissa ja ikkunoissa on kaksoislasit, sen lisäksi tulee kulmiin metalliset myrskyrimat ja kaikki tarvittavat kiinnityselementit kun naulat ja ruuvit sekä kattohuopa.

    scroll to top