• Autotalli pakettina parissa päivässä

  Autotallin voi nykyään hankkia vaikka pakettina. Usein sellainen voidaan sisällyttää talopakettiin, mutta jos talli jäi alunperin rakentamatta tai vanha jo kaipaa uusimista, löytyy menopelille monenlaisia koteja. Autotallipaketti voi sisältää kaikkea rakennusmateriaaleista aina autotallin valmiiksi kasaamiseen asti ja kannattaakin tutkia paketteja löytääkseen juuri itselle sopivan vaihtoehdon.

  Yleisesti tuntuu olevan vallalla se käsitys, että autotallit ovat kalliita. Halvimmalla toki saa pressutallin, mutta hintaa vertaillessa useimmiten puhutaan oikeista rakennuksista. Ei kuitenkaan ole mitään syytä tyytyä edes peltisiin katoksiin, koska pohjoismaisesta hitaasti kasvaneesta kuusesta valmistettuja valmiita autotallipaketteja saa verkkosivuiltamme nopeasti ja edullisesti.

  Pieni vertailu eri valmistajien verkkosivuilla paljastaa nopeasti, että hinnat sivullamme ovat todella kilpailukykyiset. Kyseessä ei kuitenkaan ole laadun kustanuksella halpuuttaminen, sillä kaikki autotallimme rakennetaan hitaasti kasvaneesta pohjoismaisesta kuusesta ja autotallipaketti toimitetaan täydellisenä sarjana. Sarjaan kuuluu aina tukeva 44mm paksuinen esivalmistettu lukittu kaksinkertainen kieli ja parhaasta pohjoismaisesta kuusesta valmistetut uraseinälevyt, kaksinkertaiset ikkunat, 18mm kattolaudat, vahvistetusta metallista tehdyt myrksysuojat, jotka on asennettu koko seinään sen neljään nurkkaan sekä kattohuopa, naulat, ruuvit, yksityiskohtaiset suunnitelmat, kokoamisohjeet ja valinnasta riippuen joko klassiset kaksoisovet tai saksalaisvalmisteiset Hörmann nosto-ovet. Valmistaja antaa 5 vuoden takuun, mutta asianmukaisella hoidolla ne kestävät vuosikymmeniä. Autotallimme ovat myös tyylikkään näköisiä –  esimerkiksi tästä kahden auton autotallista löytyy myös mallivideo, josta voi kuvitella miltä se omalla pihalla näyttäisi.

  Mikäli ajatus autotallipaketin kokoamisesta nostaa hien hattuun, voit aina tilata meiltä asennuspalvelun. Useimmat saavat autotallin asennettua itse 2-3- päivässä kun taas ammattiasentajamme asentavat suurimman osan puisista autotallimalleistamme päivässä. Vaikka tilaisit meiltä asennuspalvelun, tulee autotallin hinnaksi silti vähemmän kuin monilla kilpailijoilla.

  Autotallivalikoimamme pitää sisällään autotallipaketteja moneen makuun. Voit valita tallin yhden auton tallin tai kahden auton tallin tai ottaa tallin katoksella. Kannattaa tutustua malleihin ja vertailla – yksi tärkeimmistä kriteereistä valinnassa on tietenkin jäljellä oleva rakennusoikeus – ja budjetti. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme niin etsitään pihaasi sopiva autotallipaketti.

  scroll to top