• Oma pihasauna jo tälle kesälle!

  Oma pihasauna, pikku saunamökki – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kesän koittaessa viimeistään lehahtavat lentoon haaveet omasta saunasta omalla pihalla – olipa se piha sitten omakotitalon piha, mökin piha tai vaikka rivitalon piha. Mutta pitääkö tämän haaveen kimpussa askarrella koko kesä vain päästäkseen ehkä syksyllä saunaan? Ei todellakaan. Oman pihasaunan voi saada edullisesti ja nopeasti omalle pihalle, jopa muutamassa viikossa.

  Onko haaveissa se oma pihasauna vai se pikku saunamökki? Molempiin makuihin löytyy mallistoja sivustoltamme. Pihasaunan ei tarvitse olla pelkkä sauna, vaan sama rakennus voi toimia vierasmajana ja siinä voi olla terassi grillaamista tai paljua varten. Saunan ulkomuodon ei myöskään tarvitse muistuttaa pikku mökkiä. Esimerkiksi Vierasmaja Hansa Lounge XXL on upea ja moderni monikäyttörakennus. Voi helposti kuvitella kuinka ihana terassilla on istuskella saunan jälkeen ja miten kauniisti valo pääsee isoista ikkunoista sisään. Tässä pihasaunan ja virasmajan yhdistelmässä kestitsee isommankin määrän vieraita.

  Mikäli perinteinen saunamökki sopii enemmän omaan tyyliin, on Pihasauna Lisette yksi suosikkimalleistamme. Tässäkin pihasaunassa tulee mukana kyllästetyt peruspalkit, myrskyrimat, kokoonpanovälineet, lasitetut ikkunat ja ovet, sylinterilukko.

  Kaikkien pihasaunojen pakettiin kuuluu lisäksi lisävarusteet: löylyhuone, saunalauteet, löylyhuoneen sisäkaton paneeli, 8 mm lasinen saunaovi, päänojat, kiuassuoja ja puiset lattiaritilät. Lisäksi tuotteilla on 5 vuoden takuu!

  Pihasaunamme ovat tyypillisiä suomalaisia saunamökkejä. Suurimmalla osalla pihasaunoistamme on massiiviset 70 mm paksuiset seinät, joka varmistavat maksimaalisen lämmönkestävyyden, ja joka auttaa saunamökin nopeaa lämpiämistä ja pitää sen kuumempana pidempään. Kaikki pihasaunamme ovat varustettu täydellisellä pihasaunan asennussarjalla, jonka avulla pihasauna on mahdollista rakentaa ilman lisäkustannuksia. Useimmat pihasaunamme on mahdollista pystyttää omin talkoovoimin muutamassa päivässä, mutta voit myös tilata meiltä asennuspalvelun. Ota yhteyttä ja eikä aikaakaan kun pääset jo saunomaan!

  scroll to top