• Kahden makuuhuoneen vierasmaja tilaustyönä

    Meidän asennusporukka on lopettanut tämän 12 x 6m kokoisen mökin asennuksen meidän asiakkaalle Paulille. Betoniperustan laittoivat paikallinen yhtiö päivässä, viiden päivän jälkeen, kun betoni oli kuivannut tuli meidän tiimi ja asensi mökin kolmessa päivässä. Sähkötyöt ja puun käsittely on vielä kesken mutta parin päivän päästä pysty ottamaan mökin jo käyttöön.

    Tämä erikoistilauksena tehty mökki tulee käyttöön olemassa olevan kesämökin laajennuksena. Mökissä on 37 neliötä sisäpintaa, Kaksi 11 neliön makuuhuonetta, sekä 15 neliön olohuone ja ruokailutila. Pakko on myös mainita verantaa missä pystyy illallisia ulkona syömään, rentoutua hyvien juomien ja kavereiden kanssa katsoessa miljoonan dollarin näkymää lähellä olevasta järvestä.

    Tämä erikoistilaus niin kuin kaikki meidän talot tuli paikalle asennusvalmiina. Tukevat 70mm paksuiset seinät, kyllästetyt peruspalkit, 28mm lattialaudat, 18mm kattolaudat sekä kaikki muut puuosat ovat valmistettu korkeanlaatuisesta pohjoismaisesta kuusipuusta. Lisäksi tulee mukana metallivahvistukset kaikkiin seiniin, kaksoislasit ikkunoissa ja ovissa sekä kaikki kiinnitystarvikkeet.

    scroll to top