• Moderni hirsimökki edullisesti ja helposti

  Korkealaatuisen hirsimökin voit hankkia edullisesti vaikka avaimet käteen – periaatteella. Tämä on taatusti helpoin tapa päästä nauttimaan mökkielämästä sovitussa aikataulussa. Asennustiimimme asentaa minkä tahansa ulkorakennuksistamme viikossa. Halutessasi voit tietenkin pystyttää hirsimökkisi myös oman työvoiman turvin.

  Meidän kesämökki- ja hirsimökkivalikoimastamme löytyy useita vaihtoehtoja kaiken kokoisille hirsimökeille. Hirsimökkivalikoimamme on yksi Suomen laajimmista. Voit valita yksinkertaisemmista hirsimökeistä aina luksusmökkeihin, joissa on jopa 3 makuuhuonetta ja erillinen pesuhuone. Kaikki nämä on tehty hitaasti kasvaneesta pohjoismaisesta kuusesta ja saat näin edullisen ja pitkäikäisen ulkorakennuksen tarpeisiisi.

  Hirsimökki-sanasta useimmilla tulee mieleen pieni ja vaatimaton ulkorakennus, mutta nykyaikana hirsimökin ei todellakaan tarvitse loistaa vaatimattomuudellaan. Hirsimökki on saanut suunnittelijoidemme käsissä aivan uuden ulkoasun ja vanhoista hirsimökkimalleista tuttua on enää kestävä rakenne, terve sisäilma ja puun ihana tuoksu. Tutustu vaikka tähän Vierasmaja Hansa Office-malliin ja näet miten moderni ja valoisa hirsimökki voi olla.

  Tähän hirsimökkiin mahtuu useampikin vieras majoittumaan ja nauttimaan mökkielämästä. Nimensä mukaisesti tätä on myös useasti hankittu toimistorakennukseksi, jolloin siellä voi työskennellä jopa 8 ihmistä. Upeat, korkeat ikkunat päästävät sisään illan viimeisetkin auringonsäteet ja korkea katto tuo upeaa avaruuden tuntua. Tässä mökissä ei todellakaan tarvitse kyyristellä päätään.

  Tässä hirsimökissä, niin kuin muissakin malleissamme, on tuplalasituksella olevat ovet ja ikkunat, myrskyrimat, kyllästetyt peruspalkit ja tietenkin 5 vuoden takuu. Meiltä löytyy yli 100 erilaista hirsimökkimallia, joten löydät varmasti valikoimastamme mieleisesi. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja voit nauttia omasta hirsimökistäsi edullisesti avaimet käteen- periaatteella vaikka jo tänä kesänä!

  scroll to top