• Pihavarasto – käytännöllinen katseenvangitsija

    Kevätmessut viimeistään kuuluttavat kevään alkaneeksi. Kevätmessujen jälkeen mieli karkaa tulevan piha- ja puutarhakauden kimppuun ja eikä suotta – tämä on kevään parasta aikaa tehdä tulevan kesän suunnitelmat ja hankkia tarvittava valmiiksi.

    Puutarhan hoitoon ja kesäsäilytykseen tarvitaan säilytystilaa työkaluille ja tarvikkeille. Tämän kevään puheenaiheena on laajalti olleet pihavarastot, pienvarastot ja erilaisten säilytysratkaisujen vertailut. Pienvarastot ovat lisääntyneet varastopaikkoina, mutta pihan – ja puutarhanhoidon ja pihalla puuhastelun mukavuuden ja mielekkyyden takaamiseksi olisi hyvä, että kaikki tarvittava olisi helposti saatavilla. Grillit, aurinkovarjot, työkoneet ja työkalut – vievät paljon tilaa ja vielä enemmän hermoja, jos niitä pitää etsiskellä eri varastojen uumenista. Monella saattaa olla jo pihallaan autotalli tai autokatos, mutta niissä useimmiten säilytetään jo muuta tavaraa ja niille on muutakin käyttötarkoitusta kuin puutarhakoneiden ja puutarhavälineiden säilyttäminen. Eikä niissä ainakaan voi vieraita majoittaa kuten esimerkiksi meidän pihavaraston ja vierasmajan yhdistelmässämme!

    Pihavaraston ei siis todellakaan tarvitse olla mikään pihan pakollinen paha ja nurkkaan piilotettu tönö, vaan voit luoda pihavarastostasi osan puutarhasi sisustusta ja käyttää sitä varastoinnin ohella – jos et nyt vieraiden majoittamiseen – niin vaikkapa sadepäivän kahvihuoneena. Mahdollisuuksien rajana on vain mielikuvitus.

    Meidän pihavarastoistamme löydät eri kokoisia ja eri mallisia versioita soveltumaan eri kokoluokan pihoihin ja erilaisiin käyttötarkoituksiin ja budjetteihin. Yhteistä niille kaikille on se, että ne on valmistettu pohjoismaisesta hitaasti kasvaneesta kuusesta ja niillä on kaikilla 5 vuoden takuu. Paketissa tulee mukana kaikki tarvittava ja toimitus onnistuu 7-40 päivässä. Useimmat pihavarastot voi helposti kasata yhdessä viikonlopussa kahden hengen voimin, mutta kauttamme saat tarvittaessa myös asennuspalvelun. Tutustu valikoimaan ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Ehdit hyvin vielä ennen grillikauden avajaisia!

    scroll to top