• Kesäjuhlat piharakennuksessa

  Kesäjuhlat piharakennuksessa

  Juhliminen on mukavaa ja juhlia on useimmiten mukava järjestää. Kesällä on varsinkin kivaa se, että kun säät vaan sallivat, voi juhlat pitää myös kokonaan tai ainakin osittain ulkona. Nyt kun lähes kaikki toiminta keskittyy vahvasti vielä omaan kotiin ja pihapiiriin, on tietenkin mukavaa, että kodin fasiliteetit ovat myös asianmukaisessa kunnossa.

  Kaikki eivät halua pitää juhlia omassa kodissa, mutta mitä jos juhlat pitäisikin vain omassa piharakennuksessa? Tässä on viisi hyvää syytä, miksi piharakennus sopii täydellisesti juhlapaikaksi:

  1. Siivoaminen 

  Sinun ei tarvitse siivota koko kotiasi juhlakuntoon ennen juhlia, eikä sinun tarvitse siivota myöskään koko taloa uudelleen juhlavieraiden lähdettyä.

  2. Luonto ja ulkona olo on nyt trendikästä 

  Piharakennus omassa puutarhassa tai metsän rajassa tuo luonnon lähelle ja hirsimökki luo muutenkin luonnonläheisen tunnelman.

  3. Teemasynttärit on helppo toteuttaa pienessä tilassa  

  Monesti lapset haluavat jonkun tietyn teeman synttäreilleen. Oli se teema sitten Ryhmä Hau, merirosvo tai prinsessa, voi sen miljöön rakentaa helposti piharakennukseen.

  4. Kokoontumisrajoitukset huomioiden 

  Jos kokoontumisrajoitukset määrittelevät synttäreiden osallistumismääriä, voi sitä laajentaa piharakennuksen avulla ja ulkona olemisella. Tarjoilut voi tuoda piharakennukseen ja juhlat voi pitää kokonaan pihalla, niin silloin kokoontumisrajoituksetkin ovat sallivammat.

  5. Kodin voi rauhoittaa muuhun elämiseen 

  Lasten synttäreille ei välttämättä tarvita kahta aikuista, niin toinen osapuoli voi tehdä vaikka kodin päärakennuksessa samaan aikaan töitä, kun juhlaväki on piharakennuksessa. Jos perheessä on pieniä lapsia, ei päiväunia tarvitse jättää väliin juhlien takia, sillä väsyn tulleen voi viedä pienokaiset päiväunille rauhalliseen tilaan kotiin.

  Kesäjuhlat sisäpiharakennuksessa

  Minkälainen piharakennus sopii juhlapaikaksi

  Ihan pienintä työkaluvajaa ei ehkä kannata tuunata juhlapaikaksi, mutta keskikokoinen aitta riittänee jo vallan mainiosti. Terassillinen piharakennus on tietenkin erityisen kiva, jos haluaa tehdä terassilla ruokaa juhlavieraille tai jos on sijoittanut vaikka paljun terassin yhteyteen.

  Riippuu kuitenkin myös juhlien luonteesta, että kuinka paljon tilaa tarvitaan. Jos lasten juhlissa leikitään piilosta tai hippaa, voi 9m2 kokoinen piharakennus käydä hieman ahtaaksi. Mutta aikuisten juhlintaan riittää monesti vain ruokailuryhmä ja ruokaa sekä juomaa. 

  Jos nyt olisi hankkimassa piharakennusta tällä kärjellä, niin miten olisi esimerkiksi Vierasmaja Eva E terassilla. Tämän 12 m² / 3,2 x 4,4 m kokoisen piharakennuksen saa nopealla toimituksella jopa jo kahdessa viikossa. Toinen erinomainen vaihtoehto on suosittu Vierasmaja Barbados, jonka saa myöskin nopealla toimituksella. Tämä 21 m² / 6 X 4 m kokoinen piharakennus muuntuu tarvittaessa monenlaiseen toimintaan. Tässä on lisäkuvia erään asiakkaamme toteutuksesta. 

  Nämä ja monet muut vaihtoehdot löytyvät kattavasta valikoimastamme. Kurkkaa lisää täältä.

  scroll to top