• Ison pihanrakennuksen edut

  Ison pihanrakennuksen edut

  Mietitkö piharakennuksen hankkimista, mutta et ole ihan varma, että kuinka iso sen olisi hyvä olla? Kerromme tässä artikkelissa ison piharakennuksen hyvät puolet ja esittelemme muutamia suosituimpia isoja piharakennuksiamme.

  Iso piharakennus ei välttämättä tarkoita automaattisesti isoa hintaa eikä edes isoa vaivaa sen kokoamisen kanssa. Ehkä siksi niistä onkin tullut viime vuosina yhä suositumpia.

  Iso piharakennus sopii moneen käyttötarkoitukseen

  Iso piharakennus on siksi loistava valinta, koska sille löytyy monia käyttötarkoituksia. Pienessä piharakennuksessakin mahtuu tekemään monenlaisia juttuja, mutta kun tilaa on enemmän käytettävissä, voi sitä käyttää rennommin eikä tarvitse tehdä tilanpuutteen vuoksi kompromisseja. Iso piharakennus vie toki isomman tilankin puutarhasta, mutta jos pihalle mahtuu, on ison piharakennukseen hankkiminen ehdottomasti kannattava seikka.

  Isoon tilaan voi suunnitella monta unelmaa samanaikaisesti, kun pieneen tilaan voi joutua valitsemaan vain yhden niistä. Miltä kuulostaa olohuone, jossa on mukava sohvaryhmä, joka muuntuu tarvittaessa makuupaikoiksi. Vieressä on tyylikäs tulisija ja oma pieni virvokekaappi suosikkijuomilla kauniine juomalaseineen. Viihteen ystävät voivat asentaa valtavan valkokankaan ja surround-kaiuttiminet mökkiin ja katsella leffoja tai pelailla videopelejä siellä. Toiset hyödyntävät ison tilan liikunnallisiin tarkoituksiin ja tekevät itselleen kotikuntosalin / joogastudion / biljardi- tai pingishuoneen. Iso piharakennus mahdollistaa toki myös monta muutakin ratkaisua, kuten vaikka kotitoimiston tai asiakasvastaanoton riippuen ammatista.

  Kattava valikoima isoja piharakennuksia

  Isoja piharakennuksia löytyy valikoimastamme niin perinteisellä kuin myös modernimmalla ilmeelläkin. Iso piharakennus sopii ympärivuotiseen käyttöön, kunhan siihen valitsee tilausvaiheessa mukaan lattian ja katon eristepaketin sekä asentaa mökkiin jonkun lämmönlähteen kuten ilmalämpöpumpun ja/tai tulisijan.

  Suosituimpia isoja piharakennuksiamme ovat mm:

  Iso vierasmaja Garden Room D on täydellinen piharakennus harrastuksille tai viihtymiseen. Siinä on yksi iso 38 m2 tila, jota voi hyödyntää monella tavalla.

  Barbados Plus Puutarharakennus oleskeluhuoneella ja erillisellä varastolla on monikäyttöinen ja kätevä kokonaisuus. Siinä on 21 m2 iso oleskelutila ja erillinen 7,5 m2 varastotila omalla sisäänkäynnillä.

  Hirsimökki Devon-2 on kahdella makuuhuoneella varustettu L-muotoinen kulmamökki. Siinä on 22 m2 tila, jota voi käyttää olohuoneena, yksi 8 m2 makuuhuone ja yksi 5 m2 makuuhuone. Lisäksi mökissä on tila wc:lle.

  Iso piharakennus sopivalla hinnalla ja pienellä vaivalla

  Vierasmajan piharakennukset on helppo koota selkeiden ohjeiden avulla. Iso piharakennus valmistuu samalla tavalla kuin pienikin. Osat ovat vain hieman isompia tai niitä on enemmän. Kokoamiseen tarvitaan kaksi aikuista, joilla on jonkin verran aikaisempaa kokemusta rakentamisesta tai remontoimisesta. Ammattirakentaja ei tarvitse kuitenkaan olla. Mutta jos koet, että itse rakentaminen ei ole mieluisaa tai haluat käyttää siinä ammattilaisia, tarjoamme ammattitaitoiset asentajat apuun maksullisena lisäpalveluna.

  Isot piharakennukset eivät ole päätä huimaavan kalliita, kuten jotkut saattavat ajatella. Varsinkin, jos miettii, miten nopeasti ne valmistuvat ja kuinka laadukas oikein koottu Vierasmajan piharakennus lopulta onkaan. Toimitussisältöön kuuluvat kaikki tarvittavat osat. Tarvitset vain muutamia työkaluja, kuten vasaran, mittanauhan, tikkaat ja ainakin akkuporakoneen.

  Piharakennus on sijoitus, joka nostaa kiinteistösi viehättävyyttä ja rahallista arvoa takuulla. Puisessa piharakennuksessa on ilo viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Jos päätät muuttaa pois kodistasi, saat kodistasi piharakennuksen kanssa paremman hinnan kuin mitä saisit siitä ilman piharakennusta. Jotkut ovat muuttaessa ottaneet jopa rakkaan piharakennuksensa mukaan uuden kotinsa pihalle.

  Jos iso piharakennus vaikuttaa silti liian arvokkaalta investoinnilta tai sinulla ei ole siihen riittävästi tilaa pihapiirissä, niin ei hätää! Valikoimastamme löydät monia hyviä pienempiäkin piharakennuksia, joista saat oikeanlaisilla sisustusratkaisuilla tilavamman tuntuisia.

  scroll to top