• Hirsimökki kesäksi

  Pohjoismaisesta hitaasti kasvaneesta kuusesta valmistettu hirsimökki, puhdas luonto ympärillä ja hyvä mieli – siinä on suomalaisen kesänvieton ainekset. Vierasmaja.fi tarjoaa laajan valikoiman upeita vaihtoehtoja, joista löytyy varmasti jokaiselle juuri sopiva, se unelmien hirsimökki. Meillä on pitkät perinteet ja kokemus hirsimökkien valmistamisesta ja haluamme tarjota vain korkeaa laatua asiakkaillemme, siksi annammekin hirsimökeillemme viiden vuoden takuun. Hirsimökki voi olla puutarharakennus, aitta tai saunarakennuskin. Siinä voi olla oma varasto, terassi ja katoskin.

  Tee-se-itse vai valmiiksi asennettuna?

  Meidän valmistama hirsimökki on helppo ja vaivaton kasata muutamassa päivässä yksien lisäkäsien avustamana. Hirsimökki valmistuu laadukkaasti omalla tehtaallamme viimeistellyistä komponenteista ja hyvien, seikkaperäisten ohjeidemme avulla. Lue täältä (linkki perustustekstiin, jota ei ole vielä julkaistu) ensin vinkit, miten rakennat hyvän perustuksen. Kun pohja on kunnossa ja muistat säännöllisesti hieman huoltaa hirsimökkiäsi, voit nauttia siitä vielä pitkään.

  Jos haluat, että hirsimökki pystytetään sinulle valmiiksi, onnistuu sekin meidän kauttamme. Valitse tilausvaiheessa mökin asennuspalvelu mukaan pakettiisi, niin homma hoituu takuulla tyylikkäästi ammattiasentajiemme avulla. Voit valita kauttamme myös muita lisäominaisuuksia, kuten eristepaketin, jolla hirsimökki pysyy vielä pitkään syksyllä mukavan lämpöisenä. Asentamalla rakennukseen tulisijan tai vaikka ilmalämpöpumpun, voit käyttää hirsimökkiäsi mukavasti ihan ympäri vuodenkin!

  Täältä voit käydä kurkkaamassa yhden tyytyväisen asiakkaan kuvia, joka valitsi valikoimistamme hänelle hyvin sopivan hirsimökin. Vai onko sinulla kenties unelmiesi hirsimökki jo valmiina paperille piirrettynä ja suunniteltuna, mutta et löydä samanlaista ratkaisua meidän vakiovalikoimastamme? Ei hätää! Teemme myös kustomoituja ratkaisuja, kuten esimerkiksi tämän hirsimökin kanssa teimme.

  Hirsimökki asiantuntijalta 

  Haluamme tarjota asiakkaillemme ensisijaisesti laadukkaita hirsimökkejä, jotka eivät välttämättä ole markkinoiden edullisimpia, mutta hinta-laatusuhde on takuulla kohdallaan. Komponentit valmistuvat Saarenmaan tehtaallamme ja ne toimitetaan hyvin pakattuina perille asti. Saat kauttamme palvelua suomen kielellä ja autamme sinua hirsimökkiunelmasi kanssa alkumetreistä viimeistelyihin saakka. 

  Kaipaatko kenties ideoita, miksi hirsimökki kannattaisi hankkia? Tässä on kymmenen syytä.  Blogissamme on sinulle ehkä monia muitakin mielenkiintoisia artikkeleita esimerkiksi sisustamisesta, puutarhanhoidosta ja rakentamisestakin.

  scroll to top