• Hansa Lounge XL pihamökin asikakkaiden valokuvat

  Hansa Lounge XL on yksi meidän parhaiten myyviä piharakennuksia. Kaikki mökin osat on valmistettu korkealaatuisesta pohjoismaisesta puusta ja kaikki ikkunat ja ovet ovat kaksinkertaisesti lasitettu. Seinät on tukevasta 44mm paksuisesta laudasta, terassi- ja lattialaudat on 28mm paksuiset.
  Mukana on myös neljä metallitankoa jotka sijoitetaan koko seinän läpi neljään kulmaan, sen lisäsäksi lisävahvistustangot joillekin seinien osille.

  Tämä mökki sopii erinomaisesti puutarhan nurkkaan. Asennus voidan myös tehdä peilikuvana, eli veranta tulee oikealle puolelle mökkiä, jos see sopii paremmin puutarhaan.

  Hansa Lounge XL puutarhahuonetta on laajalti käytetty puutarha-toimistona, kuntosalina, TV-huoneena, olohuoneena, vierashuoneena, puutarha-studiona, joogahuoneena, elokuvateatterina ja harrastushuoneena. Monet asiakkaistamme on eristänyt lattian ja katon ja sillä tavalla pidentänyt käyttöaikaa. Kevyt lämmitys kuten ilmapumppu tai pieni konvektiolämmitin pidentää käyttöaikaa vieläkin.

  Kahden hengen asennustyöt ovat tavallisesti 2-3 päivää, kun taas asennusjoukkueemme voi laittaa tämän hytin ylös yhdessä päivässä.

  Hansa Lounge XL löytyy aina meidän varastosta, mikä tarkoittaa että toimitusaika on aina 2-3 viikkoa.

   

  scroll to top