• Tämän mökin voi asentaa peilikuvassa

  Tämän mökin voi asentaa peilikuvassa

  Jos lukee “Tämän mökin voi asentaa peilikuvassa” se tarkoittaa että mökin voi asentaa peilikuvassa ilman että pitäisi erikoistilauksena tilata mökin. Peilikuva asennuksessa on tavallista että vaihdetaan verannan paikka toiselle puolelle, muuta sivuseinien ikkunat päinvastaiselle seinälle, tai vaihtaa kahden huoneen sijainnin (pihahuoneet missä on myös varasto).

  Verannan ja huoneen vaihto

  Saadakseen verannan peilikuvaan tarvitsee kiertää takaseinän lankut 180 astetta, peilikuvaan piirustusten kanssa, myös sama etuseinän ja sivuseinien kanssa. Kaikki seinälankut ovat sisä- ja ulkopuolelta identtiset. Tärkeä on seurata pystysuorassa porattuja reikiä lankuissa ja varmistaa että reiät ovat samassa paikassa joka rivissä. Reikien läpi tulee metallitangot mitkä vahvistavat seinää, paikoitaan osittain seinän lävitse, kaikissa nurkissa koko seinän läpi.

  Malleissa millä on harjakatto, löydät ylimmäiselle seinäriville minkä kanssa on rinnakkain räystäs, ekstra komponentteja. Nämä on tarkoitettu käyttöön ainoastaan jos asennus tapahtuu peilikuvassa. Osien ylimmäinen reuna seuraa katon kaltevuutta ja varmistaa että osat kiinnittyvät tiukasti. Osat on selvästi merkitty ja niitä käytettään standardi osien sijaan.

  Tämän mökin voi asentaa peilikuvassa

  Ikkunoiden sijainti yhdeltä seinältä päinvastaiselle seinälle
  Ikkunat voi liikuttaa päinvastaiselle seinälle vaihtaen seinät, ei tarvitse kiertää seinälankkuja. Kierrä ikkunat ja ovet 180 astetta niin että ne ovat oikeassa suunnassa. On tärkeä seurata pystysuoria reikiä seinälankuissa, että reiät olisivat samassa paikassa joka rivissä.

  Tämän mökin voi asentaa peilikuvassa

  Huoneiden sijainnin vaihto

  Vaihtaakseen varaston ja olohuoneen sijainnin, kierrä taka- ja etuseinien lankut vaakasuunnassa 180 astetta, vaihda sivuseinien lankut ja seuraa seinälankkujen esiporattuja reikiä.

  Tämän mökin voi asentaa peilikuvassa

  scroll to top