• Asennus

  Asennus

  Hintaan sisältyy liikevaihtovero

  Suurin osa piharakennuksistamme on helppo kasata kahden henkilön voimin, ilman ammattilaisen apua. Jos aika on kuitenkin kortilla tai ette halua itse suorittaa hirsimökin rakentamista, voitte kääntyä rakennuspalvelumme puoleen. Takaamme, että ammattilaisemme rakentavat mökin turvallisesti ja laadukkaasti.

  Asennuksen hinnat ovat voimassa, jos asennus tapahtuu 300km radiuksessa Helsingistä. Jos asennus on kauempana lisääntyvät matkakustannukset. Rakennuspaikalla pitää olla sähkö (220V) ja talon pakkaukset ei saisi olla kauempana, kun 25m. Talon perusta pitää olla valmiina ennen, kun taloa asennetaan. Jos asennus on monipäiväinen, tai paikka on saarella tai maaseudulla pitää olla rakentajille majoitus.

  Korkeat betonipilarit, kallion päälle asennettava talo, pakkaukset mitä ovat kauempana, kun 25m rakennuspaikasta ja muut samantyyppiset tapahtumat mitkä vaikeuttavat työntekoa kuuluvat erikseen laskutettavaksi. Kysy tarjousta ennen asennuksen tilausta.

  Asennus sisältää talon tai rakennuksen ja sen osien asennuksen. Siihen ei kuulu muut lisätyöt niin kuin esimerkiksi maalaustyöt, eristys-, katon laitto tai perustan rakennus. Asennusporukka voi joitain lisätöitä tehdä, jos se on aikaisemmin sovittu ja tilattu.

  scroll to top