Vierasmajan rakentaminen

Suurin osa valikoimamme piharakennuksista on helppo koota ja asentaa itse, mikäli omaat vähän kokemusta IKEA:n huonekalujen kokoamisesta tai olet tehnyt muita kunnostusprojekteja puutarhassasi. Oman pihamökin tai piha-aitan rakentaminen kestää yleensä kahdesta neljään päivään silloin, kun rakentajia on kaksi. Rakennusaikaan vaikuttavat piharakennuksen koko ja malli. Kaikki valikoimastamme löytyvät pienet ja keskikokoiset piharakennukset on mahdollista asentaa itse ilman ammattiavun palkkaamista.

Kaikki vierasmajamme toimitetaan vedenpitävässä pakkauksessa. Suurin osa puuosista on numeroitu, jotta asennus on helppoa. Kaikki tarvitsemasi tarvikkeet ovat pakkauksen mukana, kuten kaikki kiinnittimet, ruuvit ja naulat sisältyvät mukaan samoin kuin ovet, ikkunat, kattohuovat ja muut tarvittavat osat. Sisällytämme valitsemasi puutarhamajan toimituspaketin mukaan jopa erittäin yksityiskohtaiset kokoamisohjeet ja tuotteen käsikirjan.

Kun olet huolellisesti lukenut asennusohjeet ja katsonut asennusvideon, voit tehdä päätöksen siitä, aiotko palkata ammattitiimin kokoamaan puutarhamajan vai tartutko työkaluihin ja aloitat asentamisen itse!

Suurimpaan osaan piharakennuksistamme meillä on yleiset kokoamisohjeet, joissa kerrotaan yksityiskohtaisesti kaikki asentamisen keskeiset vaiheet. Yhdessä piharakennuksesi (joka voi esimerkiksi olla hirsimökki, piha-aitta, vierasmaja, yms.) kanssa saat yksityiskohtaisen, hankkimastasi tuotteesta kertovan käsikirjan.

Kokoamisohjeet (PDF) »