Autotallit

Jos etsitte lujatekoista, pitkäikäistä ja korkealaatuista autotallia tai –katosta, olette oikeassa paikassa. Meidän autotallimme ja -katoksemme on valmistettu parhaasta pohjoismaisesta puusta, kaikki tarvittava kuuluu yhteen pakettiin. Puiset DIY autotallimme, kaksinkertaiset autotallit ja autokatokset ovat luultavasti nopeimmat ja ehkä edullisimmat rakentaa.  Ne toimitetaan täydellisinä pakettina, mihin kuuluu: tukeva 44mm paksuinen esivalmistettu lukittu kaksinkertainen kieli ja parhaasta pohjoismaisesta kuusesta valmistetut uraseinälevyt, kaksinkertaiset ikkunat, 18mm kattolaudat, vahvistetusta metallista tehdyt myrksysuojat, jotka on asennettu koko seinän mitalta sen neljään nurkkaan sekä  kattohuovan, naulat, ruuvit, yksityiskohtaiset suunnitelmat, kokoamisohjeet ja valinnastanne riippuen joko klassiset kaksoisovet tai saksalaisvalmisteiset Hörmann nosto-ovet. Valmistaja antaa 5 vuoden takuun, mutta asianmukaisella hoidolla ne kestävät vuosikymmeniä. Asennusaika tavallisesti vaihtelee 2-3 päivän välillä tee-se-itse -asentajilla, kun taas ammattiasentajamme asentavat suurimman osan puisista malleistamme päivässä.

Näyttää kaikki 19 hakutulosmäärästä

Näytetään kaikki 17 tulosta Meidän Hansa Line autotallit ja -katokset ovat edullisia tee-se-itse tyylisiä rakennuksia, modernilla ulkonäöllä ja viimeisen päälle laadukkaalla viimeistelyllä, toimitetaan paikalle pakettina mikä on helppo itse koota.

Mallistostamme löydät korkealaatuisia ratkaisuja jotka toimitetaan pakettina, mihin kuuluu kaikki tarvittavat osat ja mikä on helppo tapa pystyttää oma autotalli tai katos. Paras perustusratkaisu talleillemme on tasainen ja vankka betoniperustus. Betoniperustuksen teossa on syytä luottaa ammattilaisen apuun. Perustuksien jälkeinen pystytys onnistuu useimmilta meistä myös ilman ammattiapua.

Vankat 44mm paksut seinälaudat, käsitellyt perustuspalkit, tuplalasitetut ikkunat, metalliset tukipilarit, katto- sekä lattialaudat, kattohuovat, ruuvit, naulat ja yksityiskohtaiset pystytysohjeet sisältyvät kaikki peruspakettiin. Näiden tallien pystytykseen menee aikaa noin kahdesta neljään päivää ilman ammattilaisten apua.

Teillä on mahdollisuus valita tuplaovista ja ylhäälle aukeavista ovista mieleisenne. Perus tuplaovet ovat kuitenkin helpommin asennettavissa ja halvemmat, kun taas ylöspäin aukeavat ovet tuovat modernimpaa ulkonäköä ja ovat käyttöystävällisempiä.

Halutessanne voitte myös asentaa autotallin oviin moottorin, jolloin ovien avaus ja sulkeminen onnistuu kätevästi kaukosäätimellä.

Kaikkia tallimallejamme on mahdollista muokata haluamallanne tavalla, esimerkiksi ikkunoiden ja ovien paikkaa on mahdollista siirtää. Kyseisten muutosten tekeminen onnistuu pystytys vaiheessa, ilman tarvetta tehdä muutoksia itse tilaukseen.