Barbados Plus Puutarharakennus oleskeluhuoneella ja erillisellä varastolla
Barbados Plus Puutarharakennus oleskeluhuoneella ja erillisellä varastollaBarbados Plus Puutarharakennus oleskeluhuoneella ja erillisellä varastollaBarbados Plus Puutarharakennus oleskeluhuoneella ja erillisellä varastolla

Barbados Plus Puutarharakennus oleskeluhuoneella ja erillisellä varastolla 28m2 / 44mm / 4x8m

6 290,00  -

Barbados Plus puutarharakennuksessa on sekä tilava 21m2 puutarhahuone että 2 x 4 m varastotila. Tämän puutarharakennuksen ominaisuuksiin kuuluvat 44 mm paksuiset seinälaudat, kaksinkertaiset ovet ja ikkunat, korkealaatuiset ikkuna- ja ovilaitteet sekä metalliset vahvistuspilarit seinissä paremman vakauden ja pitkäikäisyyden saavuttamiseksi. Kaksi puutarharakennuksen ikkunaa ovat avattavissa ja varustettu saksalaisilla kääntökallistusjärjestelmillä, ja kaksi muuta ovat kiinteät. Kaikki neljä ikkunaa ovat samankokoisia, joten päätösvalta on sinulla, mitkä kaksi ovat kiinteitä ja mitkä kaksi avattavia.

Asennus

Eristepaketit

Kattohuopa

Puunsuoja-aine Remmers HK Stain

Tuotetunnus (SKU): G0295 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ulkomitat: 7,95 x 4,75 m
Harjan korkeus: 2,1 / 2,3 m
Seinän paksuus: 44 mm
Sisäpinta-ala: 28 m²
Katto: Noin 38 m², 18 mm
Lattia: 28 mm
Ovet: 2 x tuplaovi 1,5 x 1,95 m
Ikkunat: 4 x ikkuna (2 ovat kiinteitä ja mitkä 2 avattavia) 0,6 x 1,8 m
Materiaali: Pohjoismainen kuusi, käsittelemätön
Lisätietoa: Kyllästetyt peruspalkit, myrskyrimat, kokoonpanovälineet, lasi ikkunoissa ja ovissa, sylinterilukko, tuoteopas, 5 vuoden takuu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Barbados Plus Puutarharakennus oleskeluhuoneella ja erillisellä varastolla 28m2 / 44mm / 4x8m”