Mittatilaustyönä valmistetut piharakennukset

Jos olet löytänyt web-sivustoltamme hirsimökin, josta pidät mutta ehkä se ei ole kooltaan aivan sopiva sinulle. Ehkä haluat suurentaa sen verantaa, saada siihen enemmän ikkunoita, muuttaa oven sijaintia tai mitä tahansa muuta asiaa, jotta hirsimökki sopii parhaiten pihaasi. Ota kaikissa kysymyksissä yhteyttä meihin ja suunnittelemme mielellämme juuri sinulle sopivan piharakennuksen.

Kerro meille aivan ensimmäisenä toivomuksesi, jonka jälkeen teemme ei-sitovan tarjouksen. Sen jälkeen voit päättää, haluatko tehdä tilauksen.

Mittatilauksena tilatun piharakennuksen hinta sisältää uudet pohjapiirustukset ja muutokset, jos sellaiset ovat tarpeellisia. Tavallisesti voimme toimittaa asiakkaalle suunnitelmat ja pohjapiirustukset kahden viikon sisällä tilauksesta. Mittatilaustyönä tehtävän piharakennuksen tuotanto alkaa vasta sen jälkeen, kun olet tyytyväinen tarjoukseen ja olemme vastaanottaneet hyväksymäsi tarjouksen.

Mittatilaustyönä valmistettujen hirsimökkien ja piharakennusten tekeminen on hieman kalliimpaa kuin standardi puutarharakennusten valmistus. Silti se on yhä erittäin kohtuuhintaista, vain noin 15-20% kalliimpaa kuin standardi hirsimökkien ja piharakennusten valmistus.

Kun tilaat mittatilaustyönä tehdyn piha-aitan, puutarhamajan, puisen varastorakennuksen tai minkä tahansa muun puutarharakennuksen huomioi se, että toimitusaika on silloin 2-4 viikkoa pidempi kuin tavallisen piharakennuksen toimitus.