Eristepakettimme ovat nopeita ja helppoja asentaa itse. Paketissa tulee mukana kaikki osat sekä lattian että katon eristämiseen. Kattoeriste voidaan sen jälkeen päällystää huovalla tai muulla ulkokattoon sopivalla päällysteellä. Voit myös ostaa kattotarvikkeet kauttamme edullisella lisähinnalla.

Eristettynä parannat mukavuutta ja pidennät rakennuksesi käyttöaikaa huomattavasti. Lisätty lämmitys rakennuksessa varmistaa sen, että rakennus pysyy miellyttävänä ja lämpimänä myös keväällä ja syksyllä! Myös kuumina kesäpäivinä eriste auttaa rakennusta pysymään viileämpänä kuin ilman eristettä.

Eristelevyt ovat nimenomaan suunniteltu kylmäsillan katkaisuun, niissä on Näilllä eristelevyillä varmistat luotettavan lämpöeristyksen, joka takaa pitkäaikaisen energiasäästön. Foliopintaiset eristelevyt muodostavat tarvittavan ilmaraon ja näin takaavat riittävän eristyksen ja säästävät energiakuluissa.

KATON ERISTYSSARJA:

Katon eristyssarja koostuu 30 mm eristyslevyistä, OSB (=OSB-levy, engl. Oriented Strand Board, ’suunnattu suurlastulevy’) on erityisesti rakentamisessa käytetty lastulevytyyppi. OSB-levy on kolmikerroksellinen pitkälastuinen lastulevy, jossa lastujen syysuunta on vakioitu. Keskikerroksen lastut ovat poikittain pintakerroksen lastuihin nähden levyistä) ja 50mm ruuveista.

Laita eristelevyt kattolevyjen päälle, aloittaen aina katon alaosasta, jatka koko katon alueella ja leikkaa viimeiset levyt määrämittaansa harjan kohdalla. Tee sama toisella puolelle. Asenna eristelevyt tiukasti toisiinsa kiinni.

Tämän jälkeen asenna OSB levyt eristelyvyjen päälle ja ruuvaa OSB levyt käyttäen ruuvia joka kulmaan ja yksi keskelle.

Lopuksi peitä katto kattohuovalla tai jollain muulla ulkokattoon tarkoitetulla kattopinnoitteella.

Vierasmaja suosittelee Icopal itseliimautuvaa kattohuopaa harjakattoihin ja erityiskestävää itseliimautuvaa Firesmart kattohuopaa pulpetti- ja tasakattoihin. Voit tilata kätevästi Icopal kattohuopasi lisämaksusta puurakennustoimitukseesi meiltä!

Katon eristyssarja
  1. Kattolaudat
  2. Eristelevyt
  3. OSB levyt
  4. Kattohuopa

LATTIAN ERISTYSSARJA:

Lattiaeristyssarja sisältää puiset koristelistat, ruuvit ja eristelevyt. Koristelistat pitävät kaikki eristelevyt samassa tasossa lattialautojen alla. Ruuvaa ensin nämä koristelistat perustuspalkkeihin, sen jälkeen leikkaa eristelevyt oikeisiin mittoihin niin, että ne ovat tiiviisti perustusliitoskohtien kanssa, asenna eristelevyt ja sen jälkeen lattialaudat. Lattia- ja kattoeristys 20 m2 suurempiin puurakennuksiin maksaa noin 800-850 euroa ja koko eristystyö vie noin 4-5 tuntia, mikä mielestämme on erittäin kannattavaa puurakennukselle, jonka kesäkayttöä halutaan pidentää.

Lattian eristyssarja
  1. Perustuspalkit
  2. Tukirimat
  3. Eristelevyt
  4. Lattialaudat