Asiakkaiden valokuvat

Vastaanotamme aina erittäin mielellämme asiakkaidemme valokuvia. Uskomme, että kun jaat kokemuksesi muiden kanssa, se on paras tapa auttaa muita löytämään paras ratkaisu ja ehkäpä myös inspiroida.

Mikäli et ole varma näyttääkö hirsimökki tai vierasmaja puutarhassasi yhtä hyvältä, kuin ne näyttävät tuotesivuillamme, tutustu seuraaviin valokuviin ja huomaat, että ne näyttävät jopa vieläkin paremmilta.

Valokuvia katsoessasi huomaat erittäin hienoja asioita puutarharakennuksista. Voit siis tehdä vielä paljon puutarharakennuksen asentamisen jälkeen, jos haluat. Esimerkiksi maalaamalla eri väreillä voit todella muuttaa niiden ulkoasua. Maalaamalla seinät yhdellä värillä ja käyttämällä toista väriä ikkunalautoihin ja -puitteisiin, kaiteisiin, oviin ja muihin pieniin osiin voit luoda todella hienon vaikutelman. Ripustamalla kukkia tai kasveja, seinä lampetteja ja kynttilänjalkoja tai käyttämällä millaisia tahansa koristeita, joista pidät tai jopa voit kiinnittää mielivärisiksesi maalattuja kattopäreitä piha-aittaan ja saada se näyttämään ikioman tyylisi mukaiselta.