Mökit, saunat, aitat ja muut piharakennukset!

Korkealaatuiset mökit, aitat, saunat ja muut piharakennukset suoraan tehtaalta.

Suunnittelemme ja valmistamme kaikki puiset tuotteemme Saarenmaalla Virossa, jossa tehtaallamme on yli 20 vuoden kokemus puurakentamisesta.

Olemme keskittyneet korkealaatuisiin mökkeihin, aittoihin, saunoihin ja muihin puutarhakalusteisiin, jotka ovat pitkäikäisiä ja kauniita.

Toimitamme kaikki tuotteemme HIAB kalustolla nostureineen, jotta toimitus on mahdollisimman vaivaton ja turvallinen.

Klikkaamalla tästä näet joitakin esimerkkejä tuotteistamme:

Asiakkaiden valokuvat

Käytä tuoteosastoja

Uutta

Alennettu hinta

Eniten myydyt

Vierasmajan rakentaminen

Suurin osa valikoimamme piharakennuksista on helppo koota ja asentaa itse, mikäli omaat vähän kokemusta IKEA:n huonekalujen kokoamisesta tai olet tehnyt muita kunnostusprojekteja puutarhassasi. Oman pihamökin tai piha-aitan rakentaminen... Lue lisää »

Asiakkaiden valokuvat

Vastaanotamme aina erittäin mielellämme asiakkaidemme valokuvia. Uskomme, että kun jaat kokemuksesi muiden kanssa, se on paras tapa auttaa muita löytämään paras ratkaisu ja ehkäpä myös inspiroida. Lue lisää »

Hanki piharakennus asiantuntijoilta

Teemme korkealaatuisten puutarharakennusten suunnittelua, tuotantoa ja toimitusta päivästä päivään. Me tarjoamme laajan valikoiman erilaisia piharakennuksia puutarhaan, ammatillista asiantuntija-apua, ystävällistä asiakaspalvelua sekä parasta laatua edullisimpaan hintaan. Lue lisää »

Mittatilaustyönä valmistetut piharakennukset

Jos olet löytänyt web-sivustoltamme hirsimökin, josta pidät mutta ehkä se ei ole kooltaan aivan sopiva sinulle. Ehkä haluat suurentaa sen verantaa, saada siihen enemmän ikkunoita, muuttaa oven sijaintia tai mitä tahansa muuta asiaa, jotta hirsimökki sopii parhaiten pihaasi. Lue lisää »

Vierasmaja.fi – Modernit piharakennukset

Modernit piharakennukset moderneille ihmisille!

Jos etsit huippulaatuista vierasmajaa tai huvimajaa edulliseen hintaan, olet silloin tullut oikeaan paikkaan! Vierasmaja.fi-sivustolta et voi ainoastaan ostaa piha-aittaa tai vierasmökkiä, vaan olemme puisten piharakennusten eksperttejä. Yrityksemme suunnittelee, valmistaa ja toimittaa laajan valikoiman nykyaikaisia piharakennuksia ja nykyaikaisia kesämökkejä.

Tarjoamme huippulaatua edulliseen hintaan eikä tämä ole vain puhetta. Me voimme täyttää lupauksen vuosien kovan työn, innovaation ja tuotekehityksen ansiosta. Toimitamme kaikki puutarharakennukset suoraan tehtaalta ja emmekä osta mitään komponentteja tai osia kolmannelta osapuolelta. Tällä tavoin me tunnemme jokaisen komponentin ja voimme kontrolloida valmistusprosessia alusta loppuun asti. Tehtaamme on varustettu uusimmalla puunkäsittelyn teknologialla. Se antaa meille mahdollisuuden tarjota hyvin laajan valikoiman vierasmajoja ja huvimajoja, jotka ovat markkinoiden korkeinta laatua.  Asiantuntijamme ovat myös aina tavoitettavissa ja he haluavat auttaa sinua löytämään piharakennuksen, joka sopii parhaiten toiveisiisi.

Kaikki huvilat, vierasmajat, vierasmökit, piha-aitat, nukkuma-aitat, autotallit, autokatokset, pihavarastot ja vierasaitat ovat itse koottavia. Yleensä niiden asennus ja kokoaminen ei kestä enempää kuin 2-3 päivää kun kokoajia on kaksi henkilöä.

Puinen pihamökki tarjoaa parhaan tavan saattaa perheen ulkoilmaelämä aivan uudelle tasolle. Tästä rakennuksesta tulee puutarhasi keskipiste. Se tulee olemaan paikka, jossa sinä ja perheesi vietätte mielellänne aikaa lämpiminä ja aurinkoisina päivinä tai ehkä asennat takan luomaan kodikkuutta kylmänä ja sateisena päivänä.

Se sopii täydellisesti paikaksi, johon voit kutsua ystävät lasilliselle tai puutarhajuhlien pitopaikaksi. Lapsesi ja heidän ystävät voivat viettää monia kivoja hetkiä tässä puutarhan leikkitalossa samalla, kun he ovat poissa jaloistasi ja tietokoneeltasi! Ehkä haluat, että puinen puutarhahuoneesi on rauhallinen paikka, jossa voit kiireisen työpäivän päätteeksi nostaa jalat ylös ja rentoutua. Se voi olla myös lisätila harrastuksille, biljardille tai pöytätennikselle. Nukkuma-aitat tarjoavat sopivan tilan, jossa ystäväsi ja perheesi voivat oleskella ja yöpyä, kun tulevat viikonlopuksi vierailulle. Piharakennuksen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat ja nämä ovat muutamia ehdotuksiamme käyttömahdollisuuksista.

Hankitpa pienen vierasmajan tai keskikokoisen tai ison kesämökin perheesi puutarhaan, valintaasi ohjaavat tarpeesi, budjettisi sekä tila, joka on käytettävissä puutarhassa. Älä huolehdi, meiltä löydät kaikenkokoiset puiset piharakennukset joka makuun ja jokaiseen tarpeeseen. Meidän laajasta tuotevalikoimastamme voit löytää haluamasi modernin puutarhahuoneen tai kesämökin. Mikäli etsit kuusikulmaista tai kahdeksankulmaista huvimajaa, puutarhatoimistoa, puutarhasaunaa, puutavaravarastoa tai pihavarastoa, meiltä löydät ne ja paljon muuta!

Ei haittaa, vaikka asuinpaikkasi on Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa, Rovaniemellä tai jossain muussa kaupungissa. Me palvelemme koko Suomen alueella.