Vierasmaja.fiFIN  ENG  EST 
 Ostoskori (0)

Meistä

Korkealaatuiset tuotteet sekä edulliset hinnat ovat tehneet Virosta Euroopan suurimman hirsimökkien viejämaan.

Hansa Woodin vientivalkoimaan kuuluu pääasiallisesti: keskikokoiset vierasmajat, kesämökit, varastovajat, pihasaunat ja puiset autotallit. Meidän puurakennuksemme tehdään parhaimmissa alan yrityksissä. Tärkeimmät kohdemaamme ovat: Saksa, Itävalta, Iso-Britannia, Ruotsi ja Suomi.

Sekä Suomessa että Virossa palvelemme myös yksityisasiakkaita!

Autamme teitä valitsemaan sopivan mallin, tarjoamme edulliseen hintaan ICOPAL -katteita sekä Remmersin maaleja, järjestämme kuljetuksen ja tarpeen mukaan myös kokoamme rakennuksen.

Lisäksi tarjoamme kotipihallenne hauskoja sekä käytännöllisiä tuotteita tekemään ulko-oleskeluistanne tunnelmallisia ja monipuolisia. Kamado Joe’n keraamisella grillillä on maailman paras laatu- ja hintasuhde. Täydennämme valikoimaamme jatkuvasti, koska haluamme tarjota sellaisia tuotteita eripuolelta maailmaa, joita ette saa mistään muista kaupoista.

Vientivalmiit tuotteet

hansa-lounge-xl-garden-room-with-extended-sundeckSuunnitellessamme lomamajoja, sauna- ja vajarakennuksia, tavoittelemme aina viittä perusominaisuutta Hansa Woodin kaikille tuotteille: nykyaikainen muotoilu, yksinkertaisuus, käytännöllisyys sekä mahdollisimman hyvä laatu ja edullinen hinta.

Meidän tuotevalikoimaamme sisältyvät puiset lomamajat, autotallit, vajat sekä muut piharakennukset alkaen pienistä 4m² kokoisista työkaluvarastoista 40 m² kokoisiin kesämökkeihin asti. Tuotteistamme löytyy jokaiselle sopiva malli, koska tarjoamme sekä perinteisiä että hyvin nykyaikaisia ja tyylikkäitä rakennusmalleja. Joka vuosi laajennamme tuotevalikoimaamme vähintään kahdellakymmenellä uudella mallilla.

Rakennuksemme ovat valmistettu pohjoismaisesta kuusesta tai männystä, seinäpaksuudet ovat 28 mm, 40 mm, 44 mm, 50 mm ja 70 mm. Hansa Woodin yhteistyötehtaat ovat valmistaneet korkeimman vaatimusluokan puu- ja hirsirakennuksia jo viisitoista vuotta. Tarjoamme teidän pihallenne laadukkaita mökkejä, saunoja, varastoja sekä muita puisia rakennuksia viiden vuoden takuuajalla.

Hansa Wood – Modernit piharakennukset moderneille ihmisille!