Vierasmaja.fiFIN  ENG  EST 
 Ostoskori (0)

Autotallit

Jos etsitte lujatekoista, pitkäikäistä ja korkealaatuista autotallia tai –katosta, olette oikeassa paikassa. Mallistomme kaikissa autotalleissa ja –katoksissa on käytetty on vain parasta pohjoismaista puuta. Seinien paksuudet vaihtelevat 40 mm:stä 70mm:iin. Mallistomme kaikissa autotalleissa on viiden vuoden takuu. Autotallien pystytys onnistuu ilman suurempia vaikeuksia kahdelta henkilöltä parissa päivässä.

Näytetään kaikki 19 tulosta

Meidän Hansa Line puutallit ovat edullisia tee-se-itse tyylisiä rakennuksia, modernilla ulkonäöllä ja viimeisen päälle laadukkaalla viimeistelyllä.

Mallistostamme löydät korkealaatuisia valmispaketteja, jotka tarjoavat helpoimman mahdollisen tavan pystyttää oma autotalli. Paras perustusratkaisu talleillemme on tasainen ja vankka betoniperustus. Betoniperustuksen teossa on syytä luottaa ammattilaisen apuun. Perustuksien jälkeinen pystytys onnistuu useimmilta meistä myös ilman ammattiapua.

Vankat 44mm paksut seinälaudat, käsitellyt perustuspalkit, tuplalasitetut ikkunat, metalliset tukipilarit, katto- sekä lattialaudat, kattohuovat, ruuvit, naulat ja yksityiskohtaiset pystytysohjeet sisältyvät kaikki peruspakettiin. Näiden tallien pystytykseen menee aikaa noin kahdesta neljään päivää ilman ammattilaisten apua.

Teillä on mahdollisuus valita tuplaovista ja ylhäälle aukeavista ovista mieleisenne. Perus tuplaovet ovat kuitenkin helpommin asennettavissa ja halvemmat, kun taas ylöspäin aukeavat ovet tuovat modernimpaa ulkonäköä ja ovat käyttöystävällisempiä.

Halutessanne voitte myös asentaa autotallin oviin moottorin, jolloin ovien avaus ja sulkeminen onnistuu kätevästi kaukosäätimellä.

Kaikkia tallimallejamme on mahdollista muokata haluamallanne tavalla, esimerkiksi ikkunoiden ja ovien paikkaa on mahdollista siirtää. Kyseisten muutosten tekeminen onnistuu pystytys vaiheessa, ilman tarvetta tehdä muutoksia itse tilaukseen.